IT Projektleder

Er du en dygtig kommerciel projektleder med god it-teknisk forståelse og erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.

Ballerup
2019-05-22

Få succes som Projektleder hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
En projektleder i Atea kommer til at lede både store og mindre it-infrastruktur projekter i en række større private virksomheder og offentlige organisationer.

Du får ansvaret for ledelsen af projektet fra tilbudsfasen over planlægning, bemanding og ressourceallokering, eksekvering, kontraktstyring, daglig ledelse, teknisk og organisatorisk problemløsning samt opfølgning, til idriftsætning, evaluering og lukning af projektet. Du skal styre kundens forventninger, drive og motivere projektdeltagerne og være bindeleddet mellem kunde og team.

Vi forventer, at vores projektledere kan løfte et projekt fra start til slut. Du vil, i forbindelse med projektafviklingen, indgå i et tæt arbejde med vores Key Account Managers og salgspecialister.

  

Dine primære opgaver

 • Du og dit projektteam vil i fællesskab håndtere kundens tekniske og procesmæssige problemstillinger og trække sammen for at nå i mål med opgaven
 • Du tager ejerskab for projektet og driver det proaktivt
 • Du gennemfører nødvendige initiativer og beslutninger, med respekt for budgetter og deadlines
 • Du anser kundernes succes, som vores succes

 

Om dig

 • Du behandler kunder og kollegaer godt og ligeværdigt
 • Du har gode kommunikative evner og diplomatisk sans, som du anvender både internt og eksternt
 • Du har forretningssans og forståelse for kundens organisation
 • Du er initiativrig, udadvendt, struktureret, selv-motiverende og resultatorienteret
 • Du er indstillet på løbende at forbedre dig og lære noget nyt
 • Du er forventeligt certificeret (IPMA, PMI, Prince2) med ønske om yderligere dygtiggørelse

 

Kvalifikationer

 • Du har solid teoretisk viden og praktisk erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder
 • Du er drevet af at levere høj kvalitet, der er afstemt med kundernes forventninger
 • Du vil arbejde i en videnbaseret virksomhed, hvor kurser, træning og hårdt arbejde er med til at udvikle dig og løsningerne til vores kunder
 • Du har en baggrund i en teknisk eller merkantil videregående uddannelse

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chief Project Manager, Henrik B. Røge på tlf. 3078 0349.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 22. maj 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ballerup
2019-05-22
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer