Data-/netværkselektriker

Vi søger en udlært elektriker, gerne med erfaring inden for data- og fiberinstallationer.

Kolding
2019-06-23

Bliv en af alle os i Atea
Du får en selvstændig hverdag, med egne opgaver eller opgaver sammen med kollegaer. Jobbet kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på uddannelse.

Dine primære opgaver er

  • Datanet installationer
  • Fiberinstallationer
  • IT/WIFI løsninger
  • Minder el-opgaver
  • UPS-installationer

 

Om dig

Du er udlært elektriker, gerne med erfaring inden for data- og fiberinstallationer. Du kan arbejde selvstændigt, kan lide at have kundekontakt og ser rådgivning af kunder, som en naturlig del af hverdagen. Du bor på Midtfyn, Trekantsområdet eller tæt på disse.

 

Du bliver en del af Atea Connect. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenterløsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk.

 

Atea tilbyder
Et spændende og afvekslende job, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer. Fortsat mulighed for uddannelse og personlig udvikling.
Pensions- og sundhedsordning, samt løn i forhold til kvalifikationer.
Firmabil, mobil telefon, PC.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Kolding.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Cabling Syd Palle Mørup på tlf. 30 78 01 49 .

 

Ansøgningsfrist

Der indkaldes løbende til samtaler, så du opfordres til at fremsende din ansøgning og CV hurtigst muligt.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

Kolding
2019-06-23
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer