Digital Detektiv Søges

Vil du være en del af Ateas Security Operations Center, være med hvor incidents er en del af hverdagen og hvor kundernes sikkerhed er i fokus, så er du måske vores nye kollega.

Ballerup
2019-10-01

Bliv en af alle os i Atea
Vi har brug for en ny detektiv til vores SOC-team, der har lyst til at kaste sig over analysearbejdet i vores SIEM systemer og som brænder for at gøre miljøerne hos vores kunder lidt mere sikre hver dag.

Atea er meget mere end en box mover!

Dine primære opgaver

Som en hver anden Sherlock Holmes er det vigtigt at kunne tænke ”out of the box”, kan gå systematisk til værks og elske at tilegne dig ny viden.

 

I jobbet skal du blandt andet arbejde med: 

  • Analyse af kunders logs
  • Analyse af kunders netværkstrafik
  • Skrive SIEM use cases og alarmer
  • Håndtering af incidents

 

Derudover vil du også have let kundekontakt i forbindelse med incidenthåndtering mv.

 

Kvalifikationer

Vi forventer at du har erfaring med områder som:

  • SIEM systemer (Qradar, ELK mv.)
  • Analyse af Windows-, Linux- og netværkslogs
  • Netværkstrafikanalyse

 

Det er en også en fordel hvis du har erfaring med:

  • VMware
  • MISP
  • Snort og BRO

 

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte SOC manager Christina Haustrup på telefon 30781648.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 1. oktober 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

  

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ballerup
2019-10-01
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer