Elektriker inden for elinstallationer og netværk til Atea Connect – Sjælland

Atea Connect er et succesfuldt forretningsområde, der oplever betydelig vækst. Vi søger derfor tekniker, der kan styrke vores Connect forretning på Sjælland. Har du erfaring med netværksinstallationer og har du lyst til nye udfordringer i teams, hvor det går stærkt, så hører vi gerne fra dig.

Taastrup
2020-01-30

 

Bliv en af alle os i Atea
Som tekniker i Atea bliver du en del af et ungt og dynamisk team, der arbejder med tekniske installationer.

Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer hos en af Ateas faste kunder eller på større projekter, hvor vi primært udfører tekniske installationer. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse. Du vil blive en del af en succesfuld it virksomhed i vækst og får samtidig en fantastisk mulighed for daglig sparring og videndeling med andre dygtige elektrikere. 

Dine primære opgaver er:

  • PDS Kabling
  • Fiber installationer
  • El-tavler og belysning
  • UPS-løsninger
  • Udarbejdelse af dokumentation
  • Service på Elinstallationer
  • Dialog med kunder i forbindelse med opgaverne

 

Om dig 

Du er uddannet elektriker. Hvis du har erfaring med ovennævnte, vil det være optimalt, dog vil noget oplæring finde sted. Det er en vigtig forudsætning at du har bopæl på Sjælland. Der vil yderligere være mulighed for deltagelse i vagtordning hver 4 uge.

 

Som person har du gå-på-mod og lyst til at prøve nye udfordringer. Du er fleksibel og udviser stort engagement og kvalitet i dit arbejde. Du sætter pris på et godt samarbejde med dine kolleger og er serviceminded over for kunder og samarbejdspartnere. Og så kan du holde hovedet koldt i pressede situationer

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt.

 

Ansættelsessted

Taastrup

 

Kontakt

Du kan få yderligere information hos Lars Kock Scheffmann på e-mail lasc@atea.dk eller tlf. 3078 1417.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. januar 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taastrup
2020-01-30
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer