Spring til indhold

Sikringstekniker

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Sikringstekniker til vores sikringsteam i Atea

Taastrup
2021-04-30

 

Få succes som Sikringstekniker hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Du får indsigt i en afdeling, som ikke bare udvikler medarbejderne på AIA/ADK/TVO men også på Security på netværk, Server, SQL-databaser og analyser m.m., da vi tænker it ind i Sikring. Du vil blive tilknyttet kontoret i Taastrup, hvorfra du vil arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer i Sikring Teamet.

 

Dine primære opgaver
Vi oplever en stigende efterspørgsel på komplekse løsninger hos vores kunder, og har derfor brug for en Sikringstekniker, der kan arbejde selvstændigt og har forståelse for sikringsprodukter og interesse i it-løsninger.

 

Opgaver kan bl.a. bestå af at servicere vores nuværende kunder, installering af nye løsninger, programmering, idriftsættelse, dokumentation og afprøvning. Desuden programmering af løsninger med analyser og andre former for it-løsninger.

 

Om dig

Du har en god teknisk baggrund inden for branchen. Derudover forestiller vi os, at du har følgende erfaring:

 

  • Erfaring med Tv-overvågning, adgangskontrol og alarm
  • Erfaring med netværk og kabling
  • Kendskab til bl.a. Nedap, Axis, Sony og Milestone, NOX, SPC, Avigilon m.m.
  • Har interesse i at lære meget mere om it-sikkerhed og sikring

 

Du motiveres af komplekse opgaver og trives med at handle på egen hånd, og du er heller ikke bange for at træffe beslutninger.  

 

Derudover skal du have en energisk, positiv og humørfyldt udstråling, der gør, at andre automatisk har lyst til at samarbejde med dig.

 

Endelig skal du være god til at formulere dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt

 

Ansættelsessted

Taastrup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Jimmi Hegn på tlf.: 3078 0963

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. april 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Atea er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår vi vores kunder med værdiskabende it-løsninger. I Danmark beskæftiger Atea næsten 1400 medarbejdere, og har en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet. Som en del af Atea koncernen er vi repræsenteret i hele Norden og Baltikum. Atea koncernen er noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Taastrup
2021-04-30
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer