Låsesmed/sikringstekniker

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Låsesmed til vores sikringsteam i Atea

Taastrup
2021-02-26

 

 

 

 

Få succes som Låsesmed / Sikringstekniker hos Atea

Du får indsigt i en afdeling som ikke bare udvikler medarbejderne på AIA/ADK/TVO/låse men også på Security på netværk, Server, SQL-databaser og analyser m.m., da vi tænker it ind i Sikring. Du vil blive tilknyttet kontoret i Taastrup, hvorfra du vil arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer i Sikringsteamet.

 

Dine primære opgaver
Vi oplever en stigende efterspørgsel på komplekse løsninger hos vores kunder, og har derfor brug for en Låsesmed, der kan arbejde selvstændigt og har forståelse samt erfaring i låsesystemer.

 

Dit ansvarsområde vil blive at starte Låseafdelingen op i tæt samarbejde med Manager for sikringsafdelingen.

Dine arbejdsopgaver vil være at udregne tilbud og montere samt servicere låseenheder hos vores kunder. Du vil indgå i sikringsteamet i afdelingen i dagligdagen, hvor der også vil være muligheder for at arbejde med TVO / ADK / AIA m.m.

 

Om dig

Du har en god teknisk baggrund inden for låse branchen. Derudover forestiller vi os, at du har følgende erfaring:

 

  • Erfaring med adgangskontrol og alarm
  • Erfaring med låsesystemer
  • Erfaring i låse branchen  
  • Har interesse i at lære meget mere om it-sikkerhed og sikring

 

Du motiveres af komplekse opgaver og trives med at handle på egen hånd, og du er heller ikke bange for at træffe beslutninger.  

 

Derudover skal du have en energisk, positiv og humørfyldt udstråling, der gør, at andre automatisk har lyst til at samarbejde med dig.

 

Endelig skal du kunne formulere dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt

 

Ansættelsessted

Taastrup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Jimmi Hegn på tlf.: 3078 0963.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 1. marts 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Atea er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår vi vores kunder med værdiskabende it-løsninger. I Danmark beskæftiger Atea næsten 1400 medarbejdere, og har en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet. Som en del af Atea koncernen er vi repræsenteret i hele Norden og Baltikum. Atea koncernen er noteret på Oslo Børs.

 

 

Taastrup
2021-02-26
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer