Spring til indhold

IT Projektleder

Er du en dygtig kommerciel projektleder med god it-teknisk forståelse og erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.

Ballerup
2021-04-30

 

Få succes som Projektleder hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

En projektleder i Atea kommer til at lede både store og mindre it-infrastruktur projekter i en række større private virksomheder og offentlige organisationer.

Du får ansvaret for ledelsen af projekter fra tilbudsfasen over planlægning, bemanding og ressourceallokering, eksekvering, kontraktstyring, daglig ledelse, teknisk og organisatorisk problemløsning samt opfølgning, til idriftsætning, evaluering og lukning af projektet. Du skal styre kundens forventninger, drive og motivere projektdeltagerne og være bindeleddet mellem kunde og projektteam.

Vi forventer, at vores projektledere kan løfte et projekt fra start til slut. Du vil, i forbindelse med projektafviklingen, indgå i et tæt arbejde med vores Key Account Managers og salgsspecialister.

 

Dine primære opgaver som projektleder er

 • Du og dit projektteam vil i fællesskab håndtere kundens tekniske og procesmæssige problemstillinger og trække i samme retning for at nå i mål med opgaven
 • Du tager ejerskab for projektet og driver det proaktivt
 • Du gennemfører nødvendige initiativer og beslutninger, med respekt for budgetter og deadlines
 • Du anser kundernes succes, som vores succes

 

Kvalifikationer

 • Du har solid teoretisk viden og praktisk erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder
 • Du er drevet af at levere høj kvalitet, der er afstemt med kundernes forventninger
 • Du vil arbejde i en videnbaseret virksomhed, hvor kurser, træning og hårdt arbejde er med til at udvikle dig og løsningerne til vores kunder
 • Du har en baggrund i en teknisk eller merkantil videregående uddannelse

 

Om dig

 • Du behandler kunder og kollegaer godt og ligeværdigt
 • Du har gode kommunikative evner og diplomatisk sans, som du anvender både internt og eksternt
 • Du har forretningssans og forståelse for kundens organisation
 • Du er initiativrig, udadvendt, struktureret, selvmotiverende og resultatorienteret
 • Du er indstillet på løbende at forbedre dig og lære noget nyt
 • Du er forventeligt PRINCE2-certificeret med ønske om yderligere dygtiggørelse

   

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.   

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.   

 

Ansættelsessted

Ballerup.   

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Henrik B. Røge, 3078 0349.  

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. april 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen så snart vi har fundet den rigtige.  

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.   

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Ballerup
2021-04-30
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer