Spring til indhold

Elektriker inden for elinstallationer og netværk til Atea Connect

Atea Connect er et succesfuldt forretningsområde, der oplever betydelig vækst. Vi søger derfor teknikere, der kan styrke vores Connect forretning i Kolding. Har du erfaring med netværksinstallationer og har du lyst til nye udfordringer i teams, hvor det går stærkt, så hører vi gerne fra dig.

Kolding
2021-05-23

 

Bliv én af alle os i Atea

Som tekniker i Atea bliver du en del af et dynamisk team, der arbejder med tekniske installationer.

Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer hos en af Ateas faste kunder eller på større projekter, hvor vi primært udfører tekniske installationer. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse. Du vil blive en del af en succesfuld it virksomhed i vækst og får samtidig en fantastisk mulighed for daglig sparring og videndeling med andre dygtige elektrikere.

 

Dine primære opgaver

  • PDS kabling
  • Fiber installationer
  • Energioptimering
  • UPS-løsninger
  • Udarbejdelse af dokumentation
  • Service på Elinstallationer
  • Dialog med kunder i forbindelse med opgaverne

 

Om dig

Du er uddannet elektriker. Hvis du har erfaring med ovennævnte, vil det være optimalt, dog vil nogen oplæring finde sted. Det vil være at foretrække hvis du har bopæl i Trekantområdet.

Som person har du gå-på-mod og lyst til at prøve nye udfordringer. Du er fleksibel og udviser stort engagement og kvalitet i dit arbejde. Du sætter pris på et godt samarbejde med dine kollegaer og er serviceminded over for kunder og samarbejdspartnere. Brug af PC er en del af din arbejdsdag. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Trekants området (udkørsel fra hjemmeadresse)

 

Kontakt og ansøgning

Du kan få yderligere information hos Rune Larsen på tlf. 30781938. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 23. maj 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

Kolding
2021-05-23
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer