Adoption konsulent

Vil du være en del af et team af konsulenter, som er dedikeret til at hjælpe Ateas kunder med at blive digitale verdensmestre, og hjælpe dem til at udnytte de nyeste produktivitetsværktøjer?

Ballerup
2019-06-20

Vi søger en Adoption konsulent, der skal hjælpe vores kunder med at få fuldt udbytte af f.eks. MS Office 365, Cisco Webex og video/møderums løsninger fra flere producenter.

Har du specifik erfaring med disse områder og drømmer du om at være med til at sætte høje standarder når der skal rådgives, undervises og implementeres i organisationen? – Så er det dig vi gerne vil tale med.

Bliv en af alle os i Atea
Din primære opgave er sammen med Ateas øvrige Adoption konsulenter og Customer Success Managers at rådgive om og hjælpe med organisatorisk implementering af de løsninger kunderne allerede har købt. Vi har brug for dine forretningsmæssige egenskaber til at sikre, at kunderne får det maksimale udbytte af platformen og dine pædagogiske egenskaber til at gennemføre den organisatoriske implementering. Du bliver en del af et engageret, målrettet og yderst kompetent team, der er helt i front, når det gælder Adoption i praksis.

Som Adoption konsulent får du en central rolle i opgaven med at implementere allerede indkøbte løsninger i kundens organisation. En succesrig organisatorisk implementering hjælper kunden til at få maksimalt udbytte af den investering der allerede er gjort i de nyeste tekniske muligheder og hjælpemidler.

I Atea har afdelingen for Customer Success Management og Adoption været en selvstændig del af vores Consulting division siden januar 2018, og vi oplever stor vækst og efterspørgsel på vores ydelser.

Dine primære opgaver er

 • At afholde workshops, hvor du inspirerer og underviser vores kunder
 • At identificere kundens medarbejderes ”pains” og udfordringer, der forsinker og eller hindrer organisatorisk implementering.
 • At hjælpe slutbrugere med at ”se lyset” og muligheder med de nye løsninger
 • At styre kunder sikkert gennem organisatorisk implementering af produkter som Office 365 workloads, Cisco Webex og video/møderums løsninger
 • Planlægge og strukturere organisatorisk udrulning og implementering i samarbejde med kunder
 • Sætte dig ind i de bruger applikationer, du skal arbejde med på superbruger niveau
 • Være formidler af de udfordringer du møder i kundens organisation til kundens beslutningstagere

 

Om dig

 • Du er nysgerrig
 • Du er god til at sætte dig ind i andres situation
 • Du synes, det er spændende at lære nyt også på utraditionelle måder
 • Du er god til at skabe og fastholde relationer med kunder og deres medarbejdere
 • Du kan arbejde struktureret efter en standardiseret metode og kan også være kreativ og tænke ”ud af boksen”
 • Du er en dygtig kommunikator - både mundtligt og skriftligt
 • Du tager initiativ og ansvar for opgaver, og omsætter dem til konkrete aktiviteter
 • Du har pædagogiske evner og er god til at trække komplekse emner ”ned på jorden”
 • Kendskab til/certificering i ADKAR er en fordel  

 

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

senest den 2. september 2019.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager – SAM, CSM & Adoption Claus Fabricius Hansen på 42140477.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 20. juni 2019.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

Ballerup
2019-06-20
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer