Laddar meny

Sales Executive

Ballerup
Ansøgningsfrist 2017-11-28

Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Axcess Enterprise East? Dette skal vores nye Sales Executive være drevet af for at være med i vores stærke salgsteam.

 

Få succes som Sales Executive hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

Sammen med Key Account Manageren får du ansvar for opsøgende og vedligeholdende salg af løsninger inden for netværk, datacenter, storage samt unified communication hos de største private virksomheder i Danmark. Du får det løsningsmæssige ansvar for din egen kundeportefølje, og du vil indgå i et team omkring kunden bestående af de dygtigste konsulenter og produktspecialister. Sammen udgør I den foretrukne partner inden for vores løsninger.

Teamet du skal arbejde sammen med har en god og uformel omgangstone med respekt for hinandens forskeligheder og kompetencer. Vi drives af, at nå vores mål og have en høj kundetilfredshed. Vi vækster afdelingen – vil du være med til en succes?

 

Dine primære opgaver:

Der er tale om en stilling, hvor konstante udfordringer er hverdag, så vi kan sikre vores kunder den bedst mulige service. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgskoordinatorer, projektledere, konsulenter og Key Account Managers i Atea.

 

Om dig:

  • Du har dyb indsigt i løsningsorienteret salg
  • Du har en naturlig interesse i de tekniske muligheder i vores løsninger
  • Du har kendskab til netværks-, datacenter- og collaboration-løsninger og kan sparre med kunden på et mere teknisk niveau. Kendskab til Cisco er en stor fordel.
  • Interesse for kommunikationsløsninger og deres indflydelse på forretningen
  • Du har erfaring med salg fra Large Accounts eller Enterprise segmentet (Top 100 kunder i Danmark)
  • Du kan dokumentere gode salgsresultater
  • Du motiveres af jobbets muligheder for både at optræde som sælger og rådgiver
  • Du er som person udadvendt, opsøgende og en team player
  • Dygtig mundtlig og skriftlig formidler både på engelsk og dansk 

 

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Axcess skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Som en del af Atea er vi Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt 

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Henriette Lykke på tlf. 4214 0287.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 28. november 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Axcess A/S
Vi er et it-kompetencehus med ca. 270 medarbejdere på kontorer i Ballerup og Aarhus. Over 150 af vores medarbejdere er konsulenter. De står klar til at hjælpe din organisation, hvad enten det handler om Network, Security, Datacenter, Collaboration eller Services & Operations. Vi er Danmarks største Cisco-partner, og vi har mange års erfaring med at rådgive, designe, implementere og servicere danske organisationers netværk og infrastruktur.

I december 2014 blev Axcess A/S købt af Danmarks største leverandør af it-infrastruktur, Atea. To plus to giver mere end fire - det er mantraet i det nye samarbejde. Vores 70 nye kolleger fra Atea vil fremover give dig adgang til endnu flere kompetencer og en serviceorganisation, der dækker i hele Norden. Sammen med Atea bygger vi Danmark med it.

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer