Laddar meny

CRM Udviklingskonsulent (gerne nyuddannet)

Ballerup
Ansøgningsfrist 2018-01-25

Til Ateas interne it afdeling søger vi en ambitiøs og udadvendt profil til vores Microsoft Dynamics CRM 2015 løsning med omkring 600 brugere. Du bliver en del af et innovativt og udviklingsorienteret miljø, hvor du skaber praktisk anvendelige løsninger til Ateas brugere.

Få succes som CRM Udviklingskonsulent hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Du bliver en del en dynamisk intern it-afdeling, der lægger vægt på kvalitet af løsningerne gennem en tæt dialog med forretningen. Arbejdsområderne i afdelingen strækker sig fra løsninger baseret på Dynamics NAV over Sharepoint 2010, iCORE og Lync til Biztalk.

De mange kompetenceområder muliggør en høj grad af medarbejderudvikling, og du vil have mulighed for at stifte kendskab med eller dygtiggøre dig inden for en bred pallette af blandt andet Microsoft værktøjer.

 

Dine primære opgaver

Som CRM Udviklingskonsulent er du den teknisk ansvarlige for løsningen og står i spidsen for udviklingsopgaver, samt biddrager med håndteringen af den daglige support.

Til daglig vil du være ansvarlig for at analysere de forretningsmæssige krav og kunne formidle disse til design og løsningsbeskrivelser således, at de kan løses af dig eller vores eksterne konsulenter.

 

Du skal medvirke til etablering og fastholdelse af best-practise og processer i øvrigt. Du varetager egne projektopgaver som udviklingskonsulent og agerer ofte med direkte kontakt til opgavestiller i forretningen.

  

Om dig

Du er nyuddannet cand.IT eller tilsvarende og har måske nogle års erfaring fra lignende stilling. Du har mod på at lære nyt og har måske en udvikler gemt i dig. Atea er klar til at investere i uddannelse og certificeringer.

 

Derudover ser vi gerne at:

  • Du udfordrer forretningen via din forståelse for både forretningen og de teknisk mulige løsninger
  • Du formår at omsætte forretningens krav til digitale løsninger
  • Du informerer interessenter løbende og leverer til aftalt tid og kvalitet
  • Du inspirerer dine kollegaer via dit engagement og høje faglige niveau

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte IT udviklingschef Andreas Povlsen på 3078 0687.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 25. januar 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer