Laddar meny

It-supporter

Aarhus
Ansøgningsfrist 2017-10-27

Er god service naturligt for dig, og har du en bred teknisk viden, så er du måske vores nye it-supporter. Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur, og vi leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded, agil, it-kyndig supporter til at løse it relaterede opgaver hos vores kunder i Århus og omegn. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Århus, hvor din dagligdag typisk starter.

Få succes som It-supporter hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Som It-supporter skal du kunne håndtere telefonsupport, onsite support hos vores kunder, være det serviceorgan som hjælper slutbrugeren, samt kunne arbejde med service management og CMDB systemer. Du har erfaring med udarbejdelse af dokumentation, du har fuldt overblik over situationen og som det vigtigste tager du ejerskab.

 

Dine primære opgaver

Følgende opgaver er typiske for jobbet:

 

 • God service, og højt humør
 • Hjælpe kundes slutbrugeren med at oprette support tickets
 • Information og kommunikation til slutbrugeren
 • Afhjælpe tekniske it problemer
 • Installation af OS og andet software
 • Fejlsøgning af hardware og softwarefejl
 • Udarbejde vejledninger og dokumentationer
 • Løse printproblemer
 • Deltage i Service Desk
 • Telefonsupport
 • Facility management opgaver

 

Dette er bare nogle af de opgaver du som supporter bør forvente dagligdagen vil byde.

 

Om dig

Du er struktureret, har overblik, kan holde fokus og følge opgaverne til dørs. En proaktiv tilgang til opgaverne er naturligt for dig og du påtager dig ejerskab, når tingene kræver lidt ekstra. Kommunikation føles naturligt for dig og du trives i rollen som it-supporter. Har du tidligere været ansat i rollen som it-supporter, og har du en uddannelse som tekniker eller supporter, evt. med kendskab til Microsoft server, AD, Exchange, SQL, Office 365 og Lync, er dette et plus men ikke afgørende. Du skal have kørekort til bil samt kunne tale og skrive engelsk.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef, Igor Nikolic på tlf.: 3078 1526

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 27. oktober 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer