Cisco collaboration konsulent med UCCE-kompetencer

Er du klar til at hjælpe kunder med alt fra implementering og udvikling til fejlfinding og support af deres Cisco UC-installationer?

Ballerup
2020-08-25

Bliv en af alle os i Atea
Du bliver en del af UC Collaboration hvor du starter med at få 9 dygtige kolleger og inden for kort tid, kan du byde velkommen til yderligere 2 – vi har nemlig vokseværk. Helt specifikt arbejder vi med de Cisco UC-installationer, vi sætter op hos vores kunder. Det er vi hammerdygtige til, og hos Atea har vi bl.a. mere end 240 Cisco teknologicertificeringer.

  

Faglige kvalifikationer - arbejd i spændingsfeltet mellem udvikling og support:

Som Cisco-specialist får du både ansvar for implementeringen af ny infrastruktur – ligesom du vedligeholder og optimerer eksisterende platforme hos vores kunder. Det vil du både gøre remote og on site ude hos kunderne afhængig af opgaven. Vi arbejder ud fra et veltilrettelagt årshjul, men vi håndterer også hastesager, hvis vores kunder har problemer med en løsning.

Du vil arbejde meget på tværs af virksomheden og sidde bl.a. tæt på vores Servicedesk og Salg. Mere præcist bliver det din opgave at:

 

  • deltage i implementerings- og udviklingsprojekter
  • lave opgraderinger, test og scripting
  • levere 3. level support, lave fejlsøgning og rette evt. fejl
  • løse diverse designopgaver.

 

Vidensdeling og positiv sparring er en vigtig del af måden, vi arbejder på, og vi håber, du vil bidrage til din og vores udvikling,” fortæller din kommende leder Frederik Kolls. 

 

Her går fleksibilitet og kammeratskab hånd i hånd

Det er vigtigt, at arbejde og privatliv er i harmoni. Hvis det betyder, at du har brug for at arbejde hjemme et par dage om ugen, så ser vi på det. Fleksibilitet er vigtigt for os, både ift. kunder og medarbejdere.

Vi kan også lide at gøre noget ud af det sociale. Så du vil få masser af muligheder for at lære kollegerne at kende via faglige eller sociale arrangementer.

 

Holdspiller med servicetalent

Du glæder dig til at være på forkant med den nyeste udvikling inden for Cisco UC, og din begejstring smitter af på kunderne, når du taler med dem. Du går gerne selvstændigt til dine opgaver og sætter en ære i at løse dine projekter inden for den aftalte tid.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har min. 5 års erfaring med Cisco UCCE - Unified Contact Center Enterprise – gerne fra arbejdet med større IT-installationer
  • Cisco-certificeringer på UCCE, CCNA, CCNP Collaboration og/eller CCIE Collaboration er en fordel, men ikke et krav
  • kommer med en bred viden om platforms, netværk, storage, servere og datacentre
  • har kompetencer inden for både analyse- og løsningsdesigns
  • er skarp til at kommunikere om det tekniske fagstof til kunder
  • er klar på lejlighedsvist skiftende arbejdstider – fx når du håndterer vores vagttelefon et par gange om måneden.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Frederik Kolls på telefon 3078 1478.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV snarest muligt og senest den 25. august 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

Ballerup
2020-08-25
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer