Manager til Hybrid Platforms

Vi søger en stærk profil til at lede vores team af Hybrid Platforms specialister i AMS (Atea Managed Services) – Som leder skal du sammen med dine kolleger styrke broen mellem de kommercielle og de tekniske interesser, være med til at skabe rammerne for Ateas rejse mod at kunne tilbyde atraktive hybride IT services til vores kunder.

Ballerup,Aarhus
2020-11-02

Bliv en af alle os i Atea

Vi er et hus med uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Vi lægger stor vægt på at være åbne, ærlige samt direkte. Som Manager for Hybrid Platforms vil du have stor kontaktflade til alle dele af organisationen, men dit tilholdssted vil være organisationsdelen Atea Managed Services (AMS). I AMS vil vi være de bedste og vi sætter en ære i at give sublim service internt som eksternt. Vigtigst af alt lægger vi stor vægt på, at vores arbejdsdag frem for alt er sjov.

 

Du kan læse mere om os som arbejdsplads og se, hvad dine nye kolleger synes om at være hos Atea.

Få succes som Manager for Hybrid Platforms hos Atea

Hybrid Platforms gruppen består af 12-15 kolleger og har ansvaret for de teknologier, der ligger til grund for vores managed services i Atea. Vi leverer specialist viden indenfor datacenter, server, netværk, storage ect. og vi er netop ved at færdiggøre vore nyeste generation af en 2 center hybrid cloud, der vil fungere som samlingspunkt for vores kunders ønske om en tidsvarende fleksibel cloud løsning, med services fra Ateas egen private cloud, i kombination med de globale cloudprovidere som eks. Microsoft Azure. Gruppen består også af specialister indenfor automatisering af en langt række forretningskritiske processer på tværs af vores platforme.  

Hybrid Platforms har en række interessenter på tværs af AMS, samt andre forretningsenheder i Atea.

 

Dine primære opgaver

 • Sikre implementering af den overordnede strategi/prioritering i Hybrid Platforms.
 • Sætte dig ind i de enkelte fagområder og yde sparring til dine medarbejdere.
 • Sikre at hele gruppen har fokus på de rette opgaver og er motiverede.
 • Sikre løbende prioritering af kritiske ressourcer i gruppen.
 • Sikre løbende fokus på omkostninger, samt de indtægter der rammer gruppen (Profit & Loss).
 • Ansvar for capex forecast proces på tværs af Technology Office og sikre korrekt indkøb til rette tid og pris.
 • Du skal kunne arbejde tæt sammen med og forstå hvordan kolleger i salg, løsningsarkitekter, fageksperter og afdelings ledere kommunikerer, arbejder og prioriterer.

 

Om dig

 • Din uddannelsesmæssige baggrund kan være flere ting, men en naturlig vinkel vil være en It- elller ingeniørbaggrund.
 • Du har +5 års ledelses erfaring fra It eller telecom branchen.  
 • Du har gerne erfaring med at forbedre, bygge og implementere managed services.
 • Du har dokumenteret erfaring med at lede arkitekter og specialister og kan begå dig styregrupper ex. med deltagelse fra øvre ledelseslag.
 • Er kendt for at være en respekteret og fagligt stærk leder og kollega, der har lysten til at dele din viden med dine kollegaer.
 • Stærk erfaring i governance og stakeholder management.
 • Beholde overblikket og hovedet køligt, i en kompleks og presset situation.
 • Beslutte og iværksætte handling.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med IT
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

 

Ansættelsessted
Aarhus eller Ballerup

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte lederen for Technology Office, Thomas Laust Nørregaard på telefon 3078 0413.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 2. november 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen så snart vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Ballerup,Aarhus
2020-11-02
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer