Manager til Business Architects

Vi søger en stærk profil til at lede vores team af Business Architechts – har du lyst til at være med til at forme Ateas fremtidige service leverancer. Som spillede træner skal du sammen med dine kolleger styrke broen mellem de kommercielle og de tekniske interesser.

Ballerup,Aarhus
2020-11-02

Bliv en af alle os i Atea

Vi er et hus med uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Vi lægger stor vægt på at være åbne, ærlige samt direkte. Som Manager for Business Architects vil du have stor kontaktflade til alle dele af organisationen, men dit tilholdssted vil være organisationdelen Atea Managed Services (AMS). I AMS vil vi være de bedste og vi sætter en ære i at give sublim service internt som eksternt. Vigtigst af alt lægger vi stor vægt på, at vores arbejdsdag frem for alt er sjov.

 

Du kan læse mere om os som arbejdsplads og se, hvad dine nye kolleger synes om at være hos Atea.

Få succes som Manager for Business Architects hos Atea

I Business Architect gruppen har vi en konsulterende tilgang til opgaven, og du har evnen og muligheden for at skabe forandring i en kompleks service forretning i rivende udvikling. Du formår at blive i helikopteren, så du med analyser og et stærkt netværk, kan styrke og påvirke stakeholders i hele organisationen.

Du forstår de kommercielle spilleregler og mestrer det interne salg, som er en naturlig del af stakeholder management. Din evne til at formulere strategier, visioner, planlægge, organisere, facilitere og drive forandring, skaber sammenhæng i leverancer på tværs af vores service landskab.

 

Dine primære opgaver

 • Sikre at hele gruppen har fokus på de rette opgaver og er motiverede.
 • Dialog med salg, concept managers og de tekniske af delinger, for at forstå behov og omdanne til services og løsninger.
 • Dialog med management, om prioriteter, impact, forståelse og eksekvering.
 • Udarbejde, bidrage og eksekvere på de strategiske initiativer, must-wins og prioriteret projekter.
 • Opnå et veldokumenteret service landskab, sikre modenhed i processerne og styringen af leverancer.
 • Opnå besparelser i måden vi leverer services, det kunne f.eks. være ved at opnå det ønskede billigst muligt.
 • Opnå øget kvalitet i individuelle såvel som samlet leverancer.
 • Du skal kunne arbejde tæt sammen med og forstå hvordan kolleger i salg, løsningsarkitekter, fageksperter og afdelings ledere kommunikerer, arbejder og prioriterer.

 

Dine kvalifikationer

 • Din uddannelsesmæssige baggrund kan være flere ting, men en naturlig vinkel vil være en It- eller ingeniør baggrund, suppleret med certificering i f.eks. TOGAF & ITIL, el.lign.
 • Du har haft +5 års ledelses erfaring.
 • Du har været med til at forbedre, bygge og implementere managed services.
 • Lige som +5 år erfaring med outsourcing og managed services vil være at foretrække.
 • Du har dokumenteret projekterfaring og kan både lede og indgå i større projekter.
 • Er kendt for at være en respekteret og fagligt stærk leder og kollega, der har lysten til at dele din viden med dine kollegaer.
 • Kan kommunikere lige godt med teknikeren som CxO’en.
 • Stærk erfaring i governance og stakeholder management.
 • Kunne omsætte kompleksitet til det simple via præsentations tekniker.
 • Beholde overblikket og hovedet køligt, i en presset situation.
 • Beslutte og iværksætte handling.
 • Fastholde principper og værdier.
 • Anvende ekspertise og teknologi.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med IT
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

 

Ansættelsessted
Aarhus eller Ballerup

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte lederen for Technology Office, Thomas Laust Nørregaard på telefon 3078 0413.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 2. november 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen så snart vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Ballerup,Aarhus
2020-11-02
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer