Financial Controller

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Controller til vores Financial Controlling afdeling i Aarhus.

Aarhus
2019-06-04

Bliv en af alle os i Atea
Hvis du er en talknuser, har sans for detaljen og værdsætter ansvar – så har vi jobbet for dig!

Du vil blive en del af et ungt og succesfuldt finance team, som vægter en social hverdag og en uformel omgangstone meget højt. Her vil du få en udfordrende og spændende dagligdag, hvor du vil indgå i et højtydende team, bestående af seks dygtige Controllere.

  

Dine opgaver

Du vil som Financial Controller få en selvstændig hverdag, hvor dine primære opgaver bliver:

 • Månedslukninger, herunder afholde lukkemøder med forretningen
 • Rådgivning inden for regnskab til forretningen
 • Procesoptimering på tværs af forretningen
 • Årsafslutning og løbende rapportering til vores norske koncern
 • Diverse ad hoc regnskabsopgaver

 

Succeskriterier

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes som Financial Controller - derfor forventer vi, at du evner at:

 • Samarbejde - du udviser interesse og forståelse for andre og er medvirkende til at opbygge stærk teamånd
 • Analysere - du ser tendenser og sammenhænge i given information og numerisk data, foretager rationelle vurderinger ud fra tilgængelig information, samt udviser forståelse for hvordan del og helhed spiller sammen i et større system
 • Planlægge og organisere - du forvalter din tid effektivt, planlægger aktiviteter i god tid og overholder tidsfrister
 • Levere resultater og imødekomme kundeforventninger - du fokuserer på vores kunders behov og tilfredshed, opretholder høj kvalitet og arbejder systematisk og metodisk
 • Beslutte og iværksætte handling - du tager ansvar for igangsatte aktiviteter, tager initiativ og arbejder selvstændigt
 • Anvende ekspertise - du deler ekspertise og viden med andre, samt udviser forståelse for organisationens forskellige afdelinger og funktioner  

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer at:

 • Du har en relevant økonomisk uddannelse, på kandidat eller bachelor niveau
 • Du har gerne nogle års erhvervserfaring som fx Financial Controller, regnskabschef, eller revisor
 • Du er erfaren bruger af Excel og har måske kendskab til Navision.
 • Du skal være med til at bygge Danmark med it?


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Du kan få yderligere information om stillingen hos Manager, Financial Controlling Johannes Birk Thomsen på tlf.: 3078 0046.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV snarest muligt og senest den 4. juni. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og stopper processen, når den rigtige kandidat er fundet.

  

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

Aarhus
2019-06-04
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer