Kok

Bliv en af alle os i Atea. Vil du være med til at bygge Danmark med IT ved at servicere vores dygtige kollegaer i Atea med god mad og forplejning?

Ballerup
2019-09-30

 

 

 

Bliv en af alle os i Atea
Køkkenet i Ballerup laver mad til ca. 800 sultne kollegaer og gæster hver dag. Vi arrangerer også forplejning til møder, kurser og konferencer, der bliver afholdt på vores kontor i Ballerup. Vi har også en kantine på vores kontor i Taastrup, hvor vi hjælper ved fravær.

Lige nu er vi 8 engagerede og glade køkkenmedarbejdere, der arbejder hårdt for at få mad på bordet til tiden hver dag. Men vi har brug for en kok mere, og det kan meget vel være dig, hvis du kan se dig selv i nedenstående opgaver.

Dine primære opgaver

  • Vi har stort fokus på at lave sund, ernæringsrigtig, god, varieret og inspirerende mad til medarbejdere og gæster – hver dag. I Atea arbejder vi med at have god energi igennem hele dagen – det sikrer vi i den daglige tilberedning og det er vi stolte af!
  • Vi forventer, du er god til og har lyst til at arbejde med både vores store salatbar, det kolde og det varme parti, da vi har et tæt samarbejde i kantinen og skifter mellem alle partier for at give en afvekslende hverdag og ny inspiration til madlavningen
  • Det er helt klar en fordel, at du har været i kantine før, og ved hvad det handler om i en travl hverdag, hvor vi arbejder op imod kantinens åbningstid fra kl. 11.30 -13.30. Din arbejdstid er kl. 06.30 – 14.30 og 07.00-14.30 fredag

 

Om dig

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes i Atea. Derfor forestiller vi os, at:

  • Du er faglært kok, og har gerne erfaring med at arbejde i større kantiner
  • Vi forventer, at du som person er mødestabil, glad og positiv
  • Derudover er du god til at samarbejde, da teamets samarbejde er essentielt ift. at levere god mad hver dag til tiden
  • Du taler og skriver dansk, har kendskab til MS Office 2016 samt har kørekort til personbil
  • Ydermere kan du tænke og arbejde selvstændigt, og du er engageret i dit arbejde og dine kolleger rent socialt – og så må du gerne have godt humør. Til gengæld får du frihed under ansvar, og du får 8 gode kolleger i en personalekantine, hvor vi endda har meget tilfredse kunder.

 

Så kan du bevare overblikket selv når der er travl, vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.  

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Dennis Madsen Møllegaard på

telefon +45 3078 0984.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. september 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

Ballerup
2019-09-30
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer