Salgstalenter

Er din ambition en business-to-business salgskarriere? Atea søger lige nu salgstalenter, som brænder for at starte en fantastisk karriererejse, hvor målet er at blive Key Account Manager eller Business Manager inden for få år.

Ballerup,Aarhus
2019-07-05

Bliv en af alle os i Atea
Det er medarbejderne, der skaber vores succes – og vi har branchens mest kompetente og engagerede kollegaer. I Atea er mulighederne uendelige, og du bliver en del af vores Commercial afdeling, der er kendetegnet ved et stærkt sammenhold og teamwork. For det skal være sjovt at gå på arbejde!  

Vi søger resultatorienterede kollegaer, der bliver tændt af nye udfordringer i en hverdag med højt tempo og som ikke er bange for at tage ansvar for egne kunder. Målet er at du om få år sidder i en Key Account Manager rolle. Indtil da er en del af din udvikling, at du telefonisk opsøger nye erhvervskunder via en blanding af canvas, leads og indkommende kald. Du får et stort ansvar for at udvikle dine egne kunder, og får daglig feedback på dine resultater. Vi arbejder med virksomheder i kundesegmentet 1-99 ansatte.  

Om dig

Er du et salgstalent?

Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!   

 

Derudover er det kendetegnet for dig, at du:

  • Har lyst til at gøre karriere og har høje ambitioner
  • Kan lide opsøgende salgsarbejde og elsker at kommunikere med andre mennesker
  • Motiveres af at have direkte indflydelse på din egen løn
  • Har et højt energiniveau og godt humør
  • Er social og udadvendt
  • Er læringsparat og nysgerrig efter at lære om nye og fremtidige teknologier

 

Du bestemmer selv din løn ved at have direkte indflydelse på, hvor meget du sælger. Men vi sætter altid væres fælles mål højest, for det er vigtigt for os at vi løfter i flok.

 

Vi tilbyder mange karrieremuligheder både ved at stige i graderne samt eventuelt uddannelse internt som eksternt.

 

Derudover får du:

 

  • 3 ugers oplæringsforløb, så du ved hvad der skal til for at få succes hos Atea
  • Løbende personlig og faglig udvikling samt sparring og feedback fra din leder og samarbejdspartnere internt og eksternt i organisationen, så du hele tiden bliver dygtigere i dit job
  • Du får en fast grundløn og dertil en bonusordning
  • Yderligere har vi en god sundheds-, pensions- og lækker kantineordning

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

16. august 2019.

 

Ansættelsessted

Aarhus eller Ballerup. 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kontakte Sales Director Dan K. Andersen på telefon 3078 0958.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 5. juli 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

Ballerup,Aarhus
2019-07-05
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer