Salgstalenter til Commercial

Ballerup
Ansøgningsfrist 2019-01-03

Drømmer du om en B2B salgskarriere, hvor kørende salg til større erhvervskunder er målet? Så søger Atea lige nu salgstalenter, som ønsker at starte på en fantastisk karriererejse, hvor målet er at blive Key Account Manager inden for få år.

Få succes som Salgstalent hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Vi søger nye kollegaer, der bliver tændt af et arbejde i højeste gear, og som ønsker feedback på resultaterne de laver. Det er vores mål, at du om få år sidder i en key account manager rolle - indtil da vil du via telefonen opsøge nye erhvervskunder gennem en blanding af canvas, leads og indkommende kald. Vi arbejder med virksomheder i segmentet 1-99 ansatte. 

  

Dine primære opgaver

Dit primære fokus vil være inden for salg af Microsoft Office 365 produkter (SaaS) til nye og eksisterende kunder. Derved tilbydes kunderne en samlet løsning, der sikrer et velfungerende miljø, hvor brugerne opnår optimal udnyttelse af virksomhedens investeringer i deres Microsoft produkter.

 

Du bliver en del af en afdeling og et team, som er kendetegnet ved et stærkt sammenhold og teamwork. Og selvom du selv styrer din løn, er ingen mål vigtigere end det samlede mål – vi løfter i flok! Det skal være sjovt at gå på arbejde, og mange af medarbejderne har været med i mange år. Vi tilbyder mange karrieremuligheder både ved at stige i graderne samt eventuelt uddannelse internt som eksternt. 

 

Om dig

Vi forestiller os at:

 • Du er den fødte vinder
 • Du kan lide opsøgende salgsarbejde
 • Du har et højt energiniveau og godt humør
 • Du er social, udadvendt og elsker at kommunikere med andre mennesker
 • Du er interesseret i at lære om nye og fremtidige teknologier
 • Du ønsker at gøre karriere og har høje ambitioner
 • Du bliver motiveret af at kunne styre din egen løn

 

Det er medarbejderne, der skaber Ateas succes – med hver deres personlighed. Vi ser derfor os selv som mulighedernes arbejdsplads, hvor alt kan lade sig gøre, og der er frihed under ansvar. Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra fx detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drives af at afslutte et salg med succes!   

 

Vi tilbyder dig:

 • Et oplæringsforløb, så du er rustet til at få succes hos Atea
 • Kontinuerlig personlig og faglig udvikling samt coaching via din leder og samarbejdspartnere internt og eksternt i organisationen
 • Muligheden for at udvikle dine faglige kompetencer inden for salg og kommunikation
 • Fast grundløn, bonusordning, pensionsordning og mulighed for fx at vælge sundhedssikring
 • God kantineordning
 • Arbejdstiden lægges inden for tidsrummet mandag til torsdag kl. 08.00 til kl. 16.30 og fredag kl. 08.00 til kl.16.00.  

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Kristjan Hugosson på tlf. 3078 1063.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 3. januar 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer