Spring til indhold

Contract Compliance Studentermedhjæper hos Atea (tidsbegrænset)

Ballerup
2022-12-15

Har du lyst til at blive en del af Nordens største it-virksomhed? Brænder du for processer, systemer og intern kommunikation? Så er stillingen som studentermedhjælper i Contract Compliance måske noget for dig!

Vores Contract Compliance Manager er taget på barsel og vi søger derfor en studentermedhjælper, som kan varetage dele af denne stilling sammen med vores dygtige Graduate. Så har du lyst til at hjælpe med at drifte Ateas CLM-system (Contract Lifecycle Management), så er jobbet måske noget for dig. Du vil arbejde på tværs af Ateas mange afdelinger og have stor indflydelse på, hvordan dine kolleger arbejder med kontrakter. 

Dine primære opgaver
Du får en hverdag, der primært vil bestå af at:

  • Drifte, vedligeholde og udvikle CLM i Atea.
  • Sikre korkret implementering og forankring i CLM, af forretningens vundne kontrakter.
  • Videreudvikle den digitale proces for opfølgning på kontrakter i CLM.

Vores drømmekandidat
Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at du kommer til at trives i Atea, men vi forventer at:

  • Du er i gang med en videregående uddannelse indenfor f.eks. it, jura, kommunikation eller IT
  • Du kan arbejde 15-20 timer om ugen (vi er selvfølgelig fleksible i forhold til eksaminer og skolegang)
  • Du trives godt ved at arbejde selvstændigt såvel som sammen med forskellige afdelinger
  • Du kan lide at dykke ned i systemer og processer og er kritisk overfor status quo
  • Du er serviceminded og kommunikerer klart og tydeligt på både dansk og engelsk
  • Du tager ansvar og sikrer dig, at du kommer i mål med dine opgaver til tiden

Ansættelsestidspunkt
Hurtigst muligt 

Ansættelsessted
Ballerup 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager i Contract og Bid Management, Mia Petersen, på telefon 3078 1818. 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest mandag den 15/12/2022 til e-mail. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Jobbet er som udgangspunkt tidsbegrænset til oktober 2023. 

Bliv én af alle os i Atea
Atea er meget mere end leverandør af it-produkter. Vi leverer viden til at løse hverdagens udfordringer. Vi giver svar på svære spørgsmål og råd til vækst. Vi deler de lette løsninger, der får arbejdsdagen til at glide. Og vi deler bord med de dygtigste beslutningstagere, når den strategiske it-kurs skal sættes. 

Nu har du mulighed for at komme med på en læringsrig rejse, hvor du vil få mulighed for at påvirke, hvordan Atea arbejder til daglig. 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Atea er en organisation, der går meget op i at have en uformel tone, plads til humor og højt til loftet. Har du nogle gode idéer eller initiativer, er vi klar til at lytte.

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega. 

Vær med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld men for den frihed og det udbytte, det kan skabe for vores samfund. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. 

Vi håber, du har lyst til at blive én af alle os.

Læs mere om at arbejde i Atea her: www.atea.dk/karriere

 

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Ballerup
2022-12-15
Tilbage til Karriere