Spring til indhold

Veeam Backup Operation Specialist

Aarhus
2023-06-30

Kunne du tænke dig og blive ekspert i Veeam, og arbejde med backup af virtuelle og fysiske miljøer samt cloud? 

Bliv en del af et dedikeret specialistteam og vær med til at skabe tryghed for danske virksomheder og institutioner over hele landet. 

Bliv en af alle os i Atea
Du bliver en del af vores Backup as a Serviceafdeling sammen med 30 dedikerede kolleger fordelt på vores kontorer i Aarhus, Ballerup og Riga. Sammen hjælper vi vores kunder, som har outsourcet deres backupløsninger til os. 

Dine primære opgaver
Som vores nye backup operation specialist kommer du til at fokusere på drift og udviklingen af vores Veeam-backup services for vores kunder i tæt samarbejde med dine kollegaer. 

Det betyder også, at du får fingrene i stort set alle de IT-systemer, der er på markedet, da vores kunders IT-setups varierer. 

Dine opgaver bliver derfor at:

  • løbende følge op på, om backuppen kører, som den skal – og finder du fejl, løser du det i samarbejde med kunden over mail eller telefon
  • samarbejde med vores softwareleverandør omkring rettelser eller tilpasninger
  • deltage i optimering og udvikling af backup as a service, og du kan løbende sætte dine gode ideer i spil.
  • vedligeholdelse af intern dokumentation

Lidt om dig
Som person kan du lide at sidde med delvis fastdefinerede opgaver, som du løbende forfiner. Du har styr på dine sager og har lyst til at arbejde i et ISO-certificeret miljø, hvor der er krav til retningslinjer, som vi skal følge.  

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har lyst til at specialisere dig indenfor backupområdet
  • har lyst til at være med til at udvikle vores backupservice og sikre et konstant højt niveau i leverancen
  • har et godt kendskab til Windows-servere
  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, så du let kan indgå i dialog med kunderne
  • taler og skriver både dansk og engelsk.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt
Hurtigst muligt

Ansættelsessted
Aarhus

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dennis Schack på telefon 30 78 09 42.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 30. juni 2023. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Aarhus
2023-06-30