Customer Insights Analyst til Atea eCommerce & Customer Platforms

Ballerup
2023-10-07

Brænder du for at dykke ned i hjertet af kundedata og skabe fundamentet for digitale kunderejser? Er du passioneret og ivrig efter at bidrage med dit talent til et team, der arbejder hårdt for at skabe den bedste digitale kundeoplevelse, baseret på data indsigter?


Bliv en af alle os i Atea - eCommerce & Customer Platforms
Lige nu søger vi en Customer Insights Analyst, som kan realisere værdien af vores kundedata og løfte  værdien af vores aktiviteter i markedet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, som kendetegnes ved, at vi alle brænder for at bygge fremtiden med IT, tage personligt ansvar og vægter det tværfaglige utrolig samarbejde højt.

Til dagligt vil du indgå i vores Digital Insights-team, hvor du sammen med dine kolleger skal være med til at skabe et solidt datafundament, analysere kunde- og adfærdsdata og herigennem understøtte vores digitale kunderejse med fokus på, blandt andet, at supportere vores Marketing Automation setup.


Hvad handler rollen som Customer Insights Analyst om?
Du vil få ansvaret for at drive vores nye Customer Data Platform, Dynamics 365 Customer Insights. Dit fokus vil her bestå i at supportere vores forretning og digitale go-to-market teams og sikre, at vores automation flows baseres på et bredt og solidt datagrundlag.

Derudover vil du blive en nøgleperson i nye og igangværende projekter, hvor automatisering og skalering af aktiviteter er i fokus – alt sammen afgørende for, at vi kan opnå profitabel digital vækst.

Udover det arbejde som er forbundet med selve Customer Insights platformen, skal du ligeledes have fokus på vores interne brug af Web Analytics-værktøjer og rapportering heraf; et område, hvor der i stigende grad er behov for mere valide og værdifulde indsigter.


Dine primære opgaver i rollen som Customer Insights Analyst er:

 • Transformere data til meningsfulde og brugbare indsigter og digitale salgsinitiativer for dine kolleger og relevante stakeholders i forretningen
 • Tage ejerskab over “Customer Insights” som værktøj, og skabe et datafundament som kan hjælpe med at give forretningen relevante og værdifulde kundeindsigter
 • Byde ind med indsigter og idéer som understøtter udviklingen af fremtidige marketing automation flows
 • Tage ejerskab over processen for arbejdet med Customer Lifetime Value, så vi kontinuerligt arbejder med at øge kundernes engagement med Atea
 • Måle og analysere digital performance for at understøtte digitale go-to-market aktiviteter
 • Tage ejerskab over vores lead scoring model, så leads værdisættes og håndteres korrekt

For at få succes i rollen som Customer Insights Analyst ser vi gerne at:

 • Du har minimum 2 års relevant erhvervserfaring
 • Du er naturligt interesseret i digitale kunderejser og digitale touchpoints (B2B eller B2C)
 • Du har erfaring med og forståelse for Dynamics 365 Customer Insights (eller andre CDP-platforme)
 • Du har et kendskab til Microsoft Dynamics 365 platformen (eller lign.)
 • Du har kendskab til eller erfaring med databaser og SQL
 • Du har kendskab til eller erfaring med Microsoft Power Query
 • Du har erfaring med Web Analytics værktøjer, som fx Google Analytics, Piwik PRO eller lign.
 • Du har erfaring med eller udvidet kendskab til datavisualiseringsværktøjer, som fx Power BI, Looker eller QlikSense

På et mere personligt plan ser vi gerne at:

 • Du har en imødekommende og proaktiv personlighed, der gerne indgår i det daglige fællesskab
 • Du har et stærkt analytisk mindset, og er nysgerrig af natur
 • Du har en god sproglig og teknisk kommunikation på dansk og engelsk
 • Du har gode kommunikative evner og er samarbejdssøgende
 • Det er vigtigt for dig at indgå i et team, hvor mantraet er, at vi kun kan lykkes sammen
 • Du ønsker at være en del af og bidrage til det sociale fællesskab


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt


Ansættelsessted
Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte din kommende kollega, Mads Emil Bak Møller,  Lead, Digital Insights, på telefon 30780961 eller Allan Bo Christiansen, Director, eCommerce & Customer Platforms, på telefon 30781449.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1450 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

Ballerup
2023-10-07