Laddar meny

Fra studentermedhjælp til salgschef på under to år

Glenn Mindegaard Post kalder sig selv en entreprenant arbejdshest med hang til struktur. Han er ikke i tvivl om, at han er nået dertil, hvor han er i dag, fordi han har haft visionerne, ideerne og ikke mindst lysten til også at påtage sig de sure og kedelige opgaver.

170% vækst i omsætning 

Glenn Mindegaard Post har i de sidste fire år stået i spidsen for at opbygge og udvikle Ateas finansafdeling, der tilbyder Ateas virksomhedskunder rådgivning og løsninger til, hvordan de kan finansiere deres it-investeringer. Han så fra starten et potentiale i at udvikle fleksible løsninger, der kunne gøre Atea unik i markedet og har siden gjort it-økonomi og finansiering til en integreret del af hele Ateas forretning. Siden 2013 er omsætningen i Atea Finans vokset med 170% og markedsandelen hævet fra 10% til 19%. 

En entreprenant arbejdshest 

Glenn Mindegaard Post kalder sig selv en entreprenant arbejdshest med hang til struktur. Han er ikke i tvivl om, at han er nået dertil, hvor han er i dag, fordi han har haft visionerne, ideerne og ikke mindst lysten til også at påtage sig de sure og kedelige opgaver.

Og det er måske én af hovedårsagerne til, at han efter blot 1 år og 9 måneder i Atea i 2012 fik tilbudt rollen som national salgschef for Atea Finans. Han havde blot et par måneder forinden skiftet sin studentermedhjælpertitel ud med en titel som Business Manager 

Ansvar er noget, man tager 

Regeringsskiftet i 2012 vendte op og ned på Atea Finans’ forretningsmodel, idet det satte nye krav til udviklingen af B2B-finansieringsmodellen. De markante ændringer krævede et øget fokus på salgssiden, og Glenn Mindegaard Posts chef Henrik Jakobsen, nordisk direktør for Atea Finans, var ikke i tvivl om, at han var den rette til jobbet som salgschef for den danske division. Glenn Mindegaard Post havde nemlig under sin studietid været med på sidelinjen i at udvikle den samlede nordiske strategi på finansområdet.

Ifølge Henrik Jakobsen er Atea et sted, hvor man selv skal tage ansvar fremfor at vente på at få det serveret. Glenn Mindegaard Post har altid kastet sig over alle mulige og umulige opgaver med naturlig ansvarsfølelse, og det gjorde ham hurtigt til en temmelig uundværlig medarbejder med en dyb indsigt i forretningen og processerne allerede inden sin fastansættelse.  

Karrierekometen 

Glenn Mindegaard Post bliver kaldt karrierekometen af sine kolleger i Atea. Det er et ganske rammende navn til en mand med en driftig skabertrang, der ramte meget tidligt. Som 16-årig rev Glenn Mindegaard Post højtalerne ned fra væggen på teenageværelset og drog ud på sit første selvstændige virksomhedseventyr som DJ. 

Det vækkede hans indre forretningsgen og fik ham senere til at skifte fødselsdagsfesterne i Espergærde ud med 10 vandcykler og to iskiosker på Bellevue Strand. Endnu et iværksættereventyr med ansvar for alt lige fra at stramme skruer på vandcyklerne til at drive salget i iskioskerne.  

Lysten til også at knokle på med de kedelige opgaver, der tit er en stor del af det at drive selvstændig forretning, har bragt ham til, hvor han er i dag. Nemlig til de helt rigtige rammer, hvor han med en stålfast tro på forretningspotentialet kan udvikle løsningerne inden for it-økonomi og finansiering i Atea. Et på mange måder skræddersyet arbejde til en entreprenør med en forkærlighed for strukturer

I de kommende år vil Glenn Mindegaard Post fortsætte med at definere begreberne it-økonomi og -rådgivning og derigennem udvikle de løsninger, Atea tilbyder sine kunder inden for effektivisering af deres it-økonomi.  

Glenn har en struktureret tilgang til opgaveløsningen, og det er atypisk for en salgschef men en virkelig værdifuld egenskab at have i vores branche. Han er desuden utrolig vellidt i hele organisationen og har af den grund et kæmpe netværk. Han passer på mange måder perfekt ind i Ateas kultur, og det gør ham velegnet til jobbet. 

Vi gør meget ud af at tiltrække unge mennesker i Atea Finans og derigennem skabe vores egne talenter ud fra devisen om ”ingen commitment uden involvering”. Udefra virker det måske uovervejet at tilbyde en næsten nyuddannet cand.merc.fir posten som national salgschef for Atea Finans’ danske marked, og det sikre valg havde da også været at gå med en ældre og mere erfaren kandidat. Men jeg så et klart ledelsesmæssigt talent i Glenn fra starten, og efter en grundig intern og ekstern ansættelsesproces var han stadig en klar favorit”, siger Henrik Jakobsen, Nordic Director, Atea Finans, Atea A/S. 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer