Laddar meny

Topkarakterer i service og ledelse

Sarah Louise Juliussen befinder sig godt i sin lederrolle og forsøger at være den type leder, hun selv ønsker at have. En leder, der giver sine medarbejdere frihed under ansvar, kommunikerer klart og tydeligt og har en løbende åben og direkte dialog omkring konkrete arbejdsopgaver og ikke mindst afdelingens overordnede strategiske mål og visioner.

Da Nordens største it-leverandør Atea for to år siden opkøbte netværkskonsulenthuset Axcess, var det Ateas hidtil største investering. Foran de to it-virksomheder nu den udfordrende opgave at sikre integrationen af knap 200 nye medarbejdere og sørge for, at sammenlægningerne af forretningsområder foregik på den bedste måde i forhold til både effektivitet og medarbejdertilfredshed.

Som leder af serviceafdelingen for Axcess og Ateas Cisco-kunder har Sarah Louise Juliussen spillet en afgørende rolle i sammenlægningen af de to virksomheder. Hun har siden opkøbet fået det store puslespil til at gå op over for kunderne, og hun har ikke mindst haft stor succes med at integrere de to afdelinger, så medarbejderne i dag faktisk er mere tilfredse med deres arbejdsopgaver end før sammenlægningen. Det vidner Sarah Louise Juliussens seneste ledelsesvurdering også om - her giver medarbejderne hendes lederevner topkarakterer på alle parametre.

Altid forestillet sig en lederrolle

Sarah Louise Juliussen har altid forestillet sig, at hun skulle være leder. Det har altid faldet hende naturligt at gå forrest og tage styringen. Og da Atea opkøbte Axcess, opstod muligheden for at prøve lederrollen af for alvor. Sarah Louise Juliussen havde i årene op til sammenlægningen stået i spidsen for at udvikle og definere service-området i det hastigt voksende netværkshus Axcess, hvor processer og strukturerede arbejdsgange ofte blev forsømt til fordel for den daglige sprudlende forretning. 

Imens nye kunder strømmede til butikken, så Sarah Louise Juliussen et klart uudnyttet økonomisk potentiale i at stoppe op og sikre overblikket over de eksisterende og nytilkomne kunders kontrakter. Det har blandt andet resulteret i en klar optimering af kontrakthåndteringen i systemerne samt en kundeportal, hvor kunder kan få overblik. Helt konkret har Sarah Louise Juliussens overblik og konceptudvikling af serviceforretningen sikret bedre økonomiske resultater, fordi afdelingen nu køber smartere ind med færre omkostninger, hvilket har hævet den økonomiske tilbagebetaling fra serviceleverandøren Cisco med 110%. At det var Sarah Louise Juliussen, der skulle lede den nye sammenlagte Axcess-Atea serviceafdeling, var derfor helt oplagt. 

Sarah Louise Juliussen befinder sig godt i sin lederrolle og forsøger at være den type leder, hun selv ønsker at have. En leder, der giver sine medarbejdere frihed under ansvar, kommunikerer klart og tydeligt og har en løbende åben og direkte dialog omkring konkrete arbejdsopgaver og ikke mindst afdelingens overordnede strategiske mål og visioner. Hun ser det dog som sin allervigtigste opgave at sikre, at medarbejdere synes om at gå på arbejde, og hun er meget bevidst om sin rolle i den forbindelse. Som leder af en afdeling på ni personer er den største udfordring at behandle medarbejderne forskelligt for at behandle dem ens og derigennem sikre, at de alle føler sig motiverede og tilfredse med arbejdsopgaverne. 

Sarah er en dygtig leder, fordi hun har et fantastisk menneskesyn. Hun er altid målrettet og skarp i sin kommunikation, og hendes humor og evne til at lægge den rigtige replik på det helt rigtige tidspunkt betyder, at hun har utrolig nemt ved at bryde barrierer ned og overbevise folk omkring sig om, at de skal gå med hende. Hun prioriterer at have fingrene helt nede i bolledejen også efter, hun er blevet leder, og det betyder, at hun forstår sine medarbejderes hverdag og har derfor aldrig urealistiske forventninger til opgaveløsningen. Sarah ser altid på mennesket bag, og det gør hende til en troværdig og vellidt leder, siger Lars Rothgarn, Logistics Manager, Atea.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer