Laddar meny

Maksimal fleksibilitet til dine brugere

Virtualisering af it-arbejdspladsen giver adskillige fordele for både slutbrugeren og organisationen som helhed. It-arbejdspladsen kan virtualiseres på flere måder.

Virtualisering af Desktop infrastrukturen (VDI)

VDI betyder, at brugeren får mulighed for en virtuel, personlig it-arbejdsplads med de fordele det giver, inkl. at kunne arbejde fra en hvilken som helst enhed og få samme skærmbillede, uanset hvor og hvordan man logger på, og man kan flytte sin åbne session fra én enhed til en anden på sekunder.

Applikationsvirtualisering

Evnen til at kunne levere en applikation til dine brugere uanset sted, med størst mulig performance og sikkerhed, er en afgørende konkurrencefordel. Med en centralisering af applikationerne opnår du en reduktion af omkostningerne og den bedste brugeroplevelse.

Dine brugere får en driftsikker it-arbejdsplads, hvor der altid er adgang til seneste version af applikationerne, og hvor virtualiseringsteknologien sikrer at de forskellige applikationer arbejder gnidningsfrit sammen.

I Atea har vi stor erfaring med klientvirtualisering og har samlet værktøjer og erfaringer i en værktøjskasse, som vi stiller til rådighed for dig.

Virtualisering af it-arbejdspladsen betyder:

  • Centraliseret administration - ændringer skal kun implementeres ét sted
  • Mindre ressourcebehov
  • Driftssikker klientplatform
  • Fleksibelt it-miljø
  • Højere sikkerhed, idet der ikke lagres data på den enkelte enhed
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer