Laddar meny

Mobilitet

Mobilitet er meget mere end devices, abonnementer og dækning. Effektiv mobilitet kræver en samlet it-løsning, der skaber overblik og kommer hele vejen rundt.

Arbejdstelefoner fra 113,- kr./md.

Atea Smartphone omfatter telefoner, support, levering, lagerstyring, lifecycle management og opretholdelse af en god klientsikkerhed - alt sammen til en fast månedlig ydelse.

 

 

Med Atea Smartphone får du:

  • Overblik over jeres mobile enheder
  • Simpel brugerplatform
  • Hurtig genetablering af stjålne eller tabte enheder
  • Udrul og kontroller apps til brugerne
  • Datasletning Remote Wipe (fx ved tyveri)

Alle løsninger og produkter samlet ét sted

Med baggrund i vores omfattende it-infrastrukturkompetence tilbyder vi rådgivning, implementering samt drift af mobile løsninger. Det betyder, at du til enhver tid kan få adgang til kompetencer, der kan hjælpe dig med at udvikle og tilpasse løsninger, der maksimerer udbyttet og brugen af mobile enheder.

Medarbejderens krav til mobile arbejdsredskaber er med til at nedbryde grænserne mellem private og erhvervsmæssige gøremål og medarbejdere efterspørger derfor de specialdesignede produkter, der opfylder begge krav. Hos os kan du købe terminalerne.

 

Få en skræddersyet løsning fra Atea, inklusive finansiering, hosting og drift samt recycling af brugte produkter. Du kan selvfølgelig selv vælge til eller fra.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer