Laddar meny

DLM Mobile

Mobile enheder anvendes oftere og oftere til forretningskritiske opgaver. Der stilles større og større krav til sikkerhed, driftsstabilitet og et højt service og support niveau. Samtidig skal der spares – og der skal budgetteres præcist.

Arbejdstelefoner fra 113,- kr./md.

Atea Smartphone omfatter telefoner, support, levering, lagerstyring, lifecycle management og opretholdelse af en god klientsikkerhed - alt sammen til en fast månedlig ydelse.

 

 

Stil dig selv følgende spørgsmål:

  • Har du fokus på forretningsrelaterede opgaver frem for praktiske opgaver?
  • Vil du gerne kende omkostningerne på klientmiljøet?
  • Vil du gerne have et moderne klientmiljø?
  • Ønsker du optimering og standardisering af processer?
  • Er du interesseret i et miljø- og energibevidst it-miljø?

Hvis ja, så er DLM Mobile noget for din virksomhed.

Vi gør det enkelt for dig

De mobile enheder leveres til din virksomhed med pre-installerede funktioner og ydelser tilpasset jeres behov. Du betaler blot en fast pris pr. enhed pr. måned. Der kan til hver en tid skrues op og ned for ydelser og funktioner i takt med jeres behov, uden at det giver dig yderligere arbejdsopgaver.

Fordelen ved Atea DLM Mobile er nemlig, at du blot skal tænke på at betale den månedlige faktura - så klarer Atea resten! DLM Mobile giver således en driftsomkostning, uden initial investering. Alt er inkluderet – også opstart, analyse, projektledelse, reparationer og lignende.

Fra planlægning til drift

Derfor er Atea DLM Mobile ikke bare et produkt, men et langvarigt samarbejde, som dækker hele produktets livscyklus lige fra planlægning og valg af modeller, til indkøb, leverance og daglig drift. Desuden sørger vi for, at udtjente enheder recycles via Ateas unikke GoitLoop-koncept – en løsning, der sikrer en effektiv og miljørigtig genanvendelse af produkterne.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer