Laddar meny
printer kvinde

Effektive printer- og kopiløsninger

Balanceret dokumentstrategi med fokus på effektivitet og besparelser.

Mange virksomheder har i dag et blandet printmiljø, der stiller store krav til it-infrastruktur og -drift. En strategi på print og kopi, der tager højde for de mange muligheder ­inden for management systemer og løsninger inden for bl.a. pull-print, workflow og accounting, kan give din virksomhed øget produktivitet, reducerede brugerom­kostninger og ikke mindst en enkel drift.

Vi tilbyder en uvildig gennemgang og kortlægning af jeres print- og MFP installation, der giver et præcist overblik over behovet for print og kopi og mulighederne for at gøre løsningen endnu bedre, billigere og mere miljøvenlig.

 

Lej en printer fra 161,- pr./md.

Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at vælge ny printer med fire pakkeløsninger, som dækker alle dine print-behov.

 

 

Eje eller leje?

Når du vælger Atea som din printpartner, er der flere flek­sible muligheder for din investering. Du kan naturligvis købe en komplet printløsning på traditionel vis og selv forestå driften. Du kan købe, og lade os stå for driften, du kan leje og betale en klik-pris pr. print, eller du kan lease og lade enten oseller jer selv forestå driften.

 

For os er det altafgørende, at vi kommer godt i gang. Nøglen til en succesfuld implementering er afstemning af forventninger og en vurdering af løsningens kompleksitet i forhold til projektforløbet. På den måde sikres, at implementeringen gennemføres med høj kvalitet til aftalt tid og pris.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer