Laddar meny

Den rigtige printer-løsning

Rådgivning er alfa og omega, når der skal investeres i en ny print- og kopistruktur.

Printer- og kopimaskiner har de sidste fem til ti år gennemgået en revolutionerende udvikling. Der er derfor mange muligheder og nye teknologier, der skal tages stilling til, når I overvejer en ny printer- og kopistruktur. For at opnå den optimale opbygning, skal der altså træffes nogle afgørende valg, inden der implementeres nye enheder, og det kan være en kompliceret og uoverskuelig opgave.

 

 

Analyse af virksomhedens printer-behov

Med en uforpligtende analyse af jeres print- og kopibehov, kan vi sikre jer optimalt udbytte af løsningen. Atea tilbyder en uvildig gennemgang og kortlægning af jeres print- og MFP installation. Den giver et præcist overblik over jeres behov for print og kopi og mulighederne for at gøre den eksisterende løsning endnu bedre - det hele naturligvis set med grønne briller.

Små ændringer kan give store besparelser

Analysen fortæller præcist, hvordan jeres virksomhed i dag benytter print og kopi og giver derefter et kvalificeret bud på et fremtidigt setup, hvor nøgleordene er optimering af det eksisterende system, beregning af ROI og TCO samt konsolidering og effektivisering.

Et forkert printmiljø belaster it-afdelingen

Mange virksomheder har et blandet printmiljø, hvilket stiller store krav til it-infrastruktur og -drift. De fleste tænker og handler under "en printer er vel en printer". Hos Atea starter vi helst ved "roden" med et kig på infrastrukturen, de bagved liggende systemer og selve netværket. Atea hjælper med at kortlægge miljøet, og foreslår derefter den optimale opsætning at printserver, drivere og printkøer. Vi kommer også med forslag til print- og drivermanagement, overvågning af køer samt optimal opsætning af 3. parts print og Windows print.

 

Lynguide: Sådan vælger du den rigtige kopi- og printløsning - klik her! 

 

Skal jeres fremtid indeholde en balanceret dokumentstrategi?

En strategi på print og kopi kan gennem det rette forhold mellem personlige printere, afdelingsprintere, centralt placerede printere og MFP'ere sikre, at jeres virksomhed både optimerer medarbejdernes produktivitet samt de samlede brugeromkostninger på print og kopi.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer