Laddar meny

Hybrid Cloud - hvorfor og hvordan

Når virksomheder vælger at lægge hele eller dele af sin it-infrastruktur i skyen, åbner der sig en helt ny verden af fordele og muligheder.

De fleste virksomheder er i dag klar over, at cloud og fremtidig vækst er uløseligt forbundet. For mange virksomheder kan det dog være et uoverskueligt projekt. For hvor starter man – hvilke dele af forretningen er smartest at føre i skyen først, når man tager virksomhedens mål og ambitioner i betragtning? Og hvordan sikrer virksomheden sine data, sine enheder og ikke mindst sine medarbejdere deroppe i skyen? For ligesom cloud og vækst er uløseligt forbundet, er cloud og sikkerhed det også. Det ved vi hos Atea. 

Cloud all inclusive

Når virksomheden vælger at lægge hele eller dele af sin it-infrastruktur i skyen, åbner der sig en helt ny verden af fordele og muligheder; mobile og mere effektive medarbejdere, nye teknologier, frie opdateringer, fri skalering, mindre vedligeholdelse og ingen uforudsete udgifter. Vigtigst af alt, vi skaber vi mulighed for virksomheden til at koncentrere sig om deres kernekompetencer, mens vi sørger for den digitale infrastruktur.

Hos Atea leverer vi cloud alt inklusive. Det kan vi, fordi vi samarbejder med verdens førende teknologileverandører, hvad enten det handler om storage, servere, netværk, software eller devices. Som Nordens største leverandør af it-løsninger har vi præcis den bredde i udvalget af løsninger og produkter og den dybde i specialistkompetencer, der skal til for at kunne imødekomme enhver type virksomheds behov igennem en forståelse for, hvor virksomheden befinder sig på sin cloud-rejse.  
 
Som strategisk Cloud Service Partner begynder Atea rejsen med at rådgive og inspirere virksomheden med udgangspunkt i dennes specifikke behov. Vi er ikke bundet af én producent eller leverandør; uanset virksomhedens størrelse, branche og segment kan vi designe og implementere præcis den løsning, der passer til din virksomhed. Men vi slipper ikke her. Gennem et tæt og kontinuerligt samarbejde med virksomhedens egne it-ressourcer sikrer vi, at virksomhedens it-setup følger med udviklingen og dermed konstant er i stand til at leve op til forretningens krav - også i fremtiden.

Kontakt os, så kontakter vi dig.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer