Laddar meny

It-afdelingen som broker

For at bygge bro mellem it og forret­ning­en skal it kunne agere broker mellem interne og eks­terne løsninger og dermed implementere en sammenhængende og bred hybrid it-strategi.

It-ledelsen bør arbejde tæt sammen med virksomhedens øvrige ledelse for at imødekomme og servicere de eksterne kunder i fællesskab. På den måde kan it-afdelingen og forretningen hurtigere reagere på forandringer i markedet, især i dag, hvor markedsændringer primært drives af den eksplosive digita­lisering. Med de voldsomme ændringer og udfordringer, som følger med consumerization, BYOD, cloud computing, IoT, mobile betalingsløsninger og Big Data bør it-afdelingen derfor se sig selv som en partner til virksomheden, ikke en leverandør.

Det kan være en kompleks, kostbar og tidskrævende proces at flytte eksi­sterende opgaver, løsninger og data fra lokale datacentre til cloud-ydelser. Nogle typer it-opgaver såsom fildeling, kontorpakker, social software og CRM kan i princippet flyttes til cloud-miljøet uden de store problemer, men når det kommer til mere skræddersyede opgaver, skal it-organisationen ændre eller omskrive programmer og løsninger for at kunne flytte dem til cloud-miljøet. Derfor ser man sjældent et 100% skift fra at drive alt it selv, til at flytte det hele ud i skyen. Og derfor bliver ­løsningen næsten altid et hybrid it setup, enten i en overgangsfase eller som en ­permanent løsning.

On premise eller as-a-service

Når du vælger at få hele eller dele af din it-infrastruktur leveret som en service, får du de bedste ressourcer og features og sikkerhed for en stabil og driftssikker platform med adgang til en række services, du sandsynligvis ikke har i eget it-setup.

Samtidig kan du ændre løbende udgifter til faste og kendte driftsomkostninger, til glæde for virksomhedens økonomi.

Lad Ateas specialister hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige setup til din virksomhed, med en kombination af både on premise og as-a-service løsninger, leveret enten som cloud løsning eller en decideret driftsydelse.

Kontakt os, så kontakter vi dig.

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer