Laddar meny
cisco spark board

Arbejd smartere med Cisco Spark

Det er på tide at gøre arbejdslivet lettere for dig og dine medarbejdere. Det kan du gøre med Cisco Spark. Dette værktøj sætter nye standarder i branchen for, hvad et effektivt kommunikationsværktøj skal indeholde.

Et effektivt kommunikationsværktøj skal først og fremmest være enkelt! Det skal fungere sådan, at alle brugere nemt kan få det fulde udbytte af det, og tilføre yderligere værdi til dine eksisterende løsninger.

 

Men hvad forventer dine medarbejdere af faciliteter i et tidssvarende møderum - sådan helt konkret?

   • Der skal være mulighed for at kunne dele sin PC på en skærm
   • Der skal være et whiteboard
   • Det skal være muligt at deltage i et konferencekald
   • Det skal være let at bruge
   • Det skal se lækkert ud, så man har lyst til at bruge rummet

 

Dette kan løses simpelt og elegant med Cisco Spark Board.

 

Når medarbejderen træder ind i møderummet og har sin Cisco Spark app aktiv og logget ind, så bliver Spark Board medarbejderens personlige arbejdsredskab, hvor præsentationer kan hentes og gemmes sammen med de notater, der er foretaget via whiteboard funktionaliteten.

Medarbejderne skal derfor ikke længere fotografere eller rentegne noterne fra tavlen, da de ligger allerede i det Spark projektrum, som medarbejderne aktivt arbejder sammen om i dagligdagen.

Udover at være en præsentationsskærm, et whiteboard og et konferenceanlæg til telefon og videokonference, så tilbyder Spark Board at gøre det til en bedre og mere brugervenlig oplevelse.

 

Oplev Spark Board'et på 2 minutter

 

Cisco Spark er stedet, hvor vi mødes, samarbejder, videndeler og producerer – på kryds og tværs af lokationer og devices. Det er et enkelt og transparent værktøj, som alle brugere får gavn af. Selv hvis din virksomhed allerede har investeret i fx IP telefoni, videokonference eller Instant Messaging, vil Cisco Spark kunne tilføre ekstra værdi.

Der er mulighed for at invitere op til 25 deltagere i en videokonference på samme tid, hvor delte dokumenter og nyttig information kan tilgås af brugerne både før, under og efter mødet.

 

Skal vi ringe dig op?

Hvad er fordelene ved Spark Board?

I får en mere overskuelig arbejdsdag, mens vi sørger for den daglige drift og support. Det betyder, at I kan fokusere på at drive en succesfuld forretning fremfor at bruge tid på at drive it-løsninger selv. Tjenesten er global og omfatter datacentre i forskellige verdensdele, hvilket giver garanti for høj oppetid.

Dét kan Cisco Spark:
   • Gøre medarbejderes kommunikationen simpel deres arbejdsprocesser smartere og mere relevante.
   • Understøtte det daglige arbejde, hvor video, telefoni, messaging og fildeling bliver en naturlig del af alle jeres projekter.
   • Integrere de forretningskritiske applikationer og processer, som hjælper med at binde virksomheden sammen.
   • Automatisere måden, hvorpå medarbejderne tilgår information.
   • Slippe for bekymringen om drift, overvågning og konfiguration.

 

Brugervenlighed, kvalitet og design i højsædet

Uanset om det er på tværs i lokalet, på tværs af landet eller på tværs af verden, så har det aldrig været lettere at arbejde sammen på tværs. Oplev, hvordan Cisco Spark Board prioriterer både brugervenlighed og design. Et 4K videokamera der er indbygget i toppen af den 55” og 70" store skærm sikrer en fremragende videokvalitet. De integrerede højttalere og de 12 indbyggede mikrofoner er optimerede til konferencebrug og sørger for, at lyden fra møderummet går klart igennem i den bedste kvalitet.

 

Altid online

Cisco Spark Board er forbundet til Cisco Spark cloud tjenesten, hvor vi i samarbejde med Cisco sørger for drift og support. Det betyder, at Cisco Spark Board altid har den seneste software og er konfigureret, så brugerne til hver en tid oplever et møderum, der er indbydende og klar til brug.

 

Kontakt os, så kontakter vi dig

 

Hvordan ser den bedste kommunikationsløsning ud?

Som virksomhed skal man forholde sig til mange forskellige bud på, hvad det vil sige at kommunikere og arbejde mere effektivt. Ved du, hvordan du skal forholde dig til det?

Læs hele indlægget her

 

Hvorfor investere i Cisco Spark hos os?

Vi er ikke bundet af én leverandør, men finder den optimale løsning for dig. Vi kan desuden hjælpe din virksomhed med at afdække de naturlige spørgsmål som blandt andet:

  • Hvilke elementer indgår i løsningen?
  • Hvilke overvejelser bør gøres i virksomheden?
  • Hvilke gevinster kan opnås?
  • Hvordan udnytter jeg Big Data og IoT?

 

Skal vi ringe dig op?

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer