Laddar meny

Telefoni og applikationer i én samlet infrastruktur

Unified Communications handler kort og godt om at forene telefoni og applikationer i én og samme infrastruktur.

Vi kan tilbyde din virksomhed en fremtidssikret arkitektur, der understøtter vor tids kommunikationsformer, hvor arbejdspladsen skal være fleksibel og understøtte virtuelle og mobile kontorer. Vi kan give din virksomheds brugere adgang til en fælles løsning til tale, chat og videokommunikation på tværs af alle tilgængelige enheder.

Ingen standardløsninger - det handler om dig

Der findes i dag mange forskellige UC-løsninger med endnu flere attraktive funktioner og features. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til præcis den løsning, der passer din virksomheds behov bedst, og vi kan tilpasse løsningen, hvis forretningen kræver særlige eller specielle funktioner i løsningen.

 

Når vi sammensætter en løsning bliver der taget højde for både den samlede oplevelse og den forretningsmæssige værdi. Derfor inkluderer vi også 3. parts produkter, såsom traditionel videokonference, omstillingsfaciliteter, headsets og AudioCodes produkter, således at al Unified Communications og Audio/Video er samlet i én enhed.

 

Vi har dermed fuld fokus på synergierne fra for eksempel undervisningssektoren i forhold til at integrere ActivBoards, touchskærme mv. samt audiokvalitet, fx til brug for Lync/videokonference møder.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer