Laddar meny

Genbrug med GoItLoop

Send dine udtjente produkter til genanvendelse, så bidrager du til et bedre miljø, og får samtidig et ekstra tilskud til it-budgettet.

På verdensplan forbruges årligt mange hundrede millioner pc’er, tablets og mobiltelefoner. Flere og flere virksomheder bliver dog opmærksomme på, at de ved at sende de udtjente produkter til genanvendelse, både bidrager til et bedre miljø, og samtidig får et ekstra tilskud til it-budgettet. Ateas logistikcenter i Växjö er det største i Norden på konfigurations- og recycling services.

Hvor sker der med udstyret?

Antallet af kunder, der benytter Ateas GoItLoop koncept, er øget hvert år de seneste fem år. I dag håndterer Atea Logistics i Växjö ca. 310.000 enheder årligt, fordelt som følger

  • 55 % genbruges og videresælges til skoler, virksomheder og organisationer
  • 45 % skrottes og sendes til samarbejdspartnere for genudvinding
  • Af det skrottede udstyr genudvindes 99,7 % af materialet og 0,3 % ­bortskaffes
  • Atea Logistics håndterer 10.000 Loops pr. år.

Siden 1998 har Atea været den førende virksomhed i både genanvendelse og håndtering af forældet it-udstyr. Med vores koncept GoItLoop hjælper vi vores kunder til at forbedre hele genanvendelses delen ved at gøre det lettere og mere rentabelt for kunderne at håndtere gamle it-produkter.

Atea Logistics genanvendelses/GoItLoop-center genindvinder og genbruger alle former for it-produkter og elektronisk udstyr. For værdifulde og / eller oplysnings-følsomme produkter, garanterer vi, at alle data, der lagres i hardwareenheder vil være fuldstændig og permanent slettet, før hardwaren er renoveret.

Vi håndterer hele processen

Vi tager os af hele processen fra registrering af indgående varer, udførelse af funktionelle tests, sletning af data, renovering og lagring, til potentiel business-to-business videresalg. Rapporter udstedes efter recycling er færdiggjort eller videresalg er afsluttet. Vi tager også fuldt ansvar for at hjælpe vores kunder med at bortskaffe eller håndtere andet elektronisk udstyr på en miljøvenlig måde.

 

Kontakt din Account Manager hos Atea, hvis du vil høre mere om mulighederne med GoItLoop.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer