Laddar meny

It-logistikydelser

Atea Logistics har en bred vifte af logistiske tjenester og tilbyder vores kunder en tids- og omkostningseffektiv logistikproces af høj kvalitet.

Værdiskabende logistiktjenester i hele it-produktets livscyklus

Med mere end 20 års erfaring inden for logistik af it-produkter, er vores systemer, procedurer og metoder velunderbyggede og i stand til at klare nutidens strenge krav. Vores ambition er at, i dag og i fremtiden, kunne tilbyde kunderne de absolut bedste, mest miljøvenlige og omkostningseffektive logistikydelser til håndtering af it-produkter.

 

Vi leverer en bred vifte af logistikydelser. De fleste af vores services er standard ydelser og kan bestilles af enhver kunde på Ateas eShop i de enkelte lande kombineret med vores produkter. Disse tjenester er de mest omkostningseffektive og giver bedre kvalitet på grund af standardisering.

 

Vi bygger desuden skræddersyede ydelser til mange af vores kunder, der passer til deres særlige krav med hensyn til behov, ydeevne og serviceniveau. Vores logistiske aktiviteter og tjenester omfatter integreret forvaltning af alle de aktiviteter, der kræves for at flytte produkter gennem forsyningskæden.

På vores logistikcenter håndterer vi store mængder af it-produkter på årsbasis. Vi håndterer nye produkter såvel som gamle produkter.

Her er nogle af vores logistikydelser:

  • Normal transport, dag – dag levering, afhængig af geografisk placering af lokation.
  • Ugeleverancer, specifik ugedag for levering
  • Af-emballeret leverancer, greenbox, produkterne udpakkes og leveres i papcontainer, emballage bortskaffes miljørigtigt lokalt.
  • Tidsbestemte leverancer, levering på aftalt tidspunkt på dagen, eller ud fra aftalt leveringsplan
  • Indbæring, levering på specifikt kontor/etage
  • Warehousing. Warehouse tjenester og aktiviteter er fuldt tilpasset til håndtering af it-produkter.
  • Afhentning.
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer