Laddar meny

Integrerede sikkerhedsløsninger

Antallet af angreb i form af fx malware, ransomware og phishing stiger eksplosivt, hackerne bliver både dygtigere og hurtigere, og der er mange penge i det.

It-sikkerhed kan ikke længere ses som en punktløsning i datacentret, i netværket eller på klienten. Derfor er it-sikkerhed et område, som virksomheder er nødt til at tage endnu mere alvorligt.

Sikkerheden skal opnås ved at bygge et sammenhængende “immunsystem”, der hurtigt reagerer for at undgå eller afsløre brud på it-sikkerheden – hvert eneste sekund, døgnet rundt. I Atea har vi derfor etableret en tværgående strategisk business unit for it-sikkerhed, der har 100% fokus på at levere integrerede og sammenhængende sikkerhedsløsninger til vores kunder.

Vi har gjort det til vores speciale at forstå de udfordringer, som vores kunder møder i deres digitale ageren. Vi samarbejder med over 4.500 danske virksomhedskunder, spænder lige fra små lokale virksomheder til store multinationale organisationer.

Fra it-sikkerhed i netværket, i datacenteret og til den enkelte klient.

Tilgængelighed, ­integritet og fortrolighed er udgangspunktet, når vi ­implementerer sikkerhedsløsninger hos vores kunder.

Kontakt os, så kontakter vi dig.

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer