Laddar meny

Kurser, uddannelse og kompetenceudvikling

Atea Education er Ateas uddannelsesafdeling med mange års erfaring inden for uddannelses- og kompetenceudvikling for den enkelte medarbejder eller virksomhed.

Kompetent og professionel uddannelse

Kurserne spænder fra hands-on kurser til certificeret teknisk kompetenceudvikling på et højt niveau og kurser ift. pædagogisk kompetenceudvikling for undervisere på skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

 

Hør mere om hands-on forløb omkring praktisk træning i brugen af Windows eller MAC/IOS software eller ’Kom godt i gang’-forløb.

Vi tilbyder kurser og udviklingsforløb, der omhandler både hands-on færdigheder og en faglig pædagogisk didaktisk tilgang, samt forløb med fokus på digitale løsninger i undervisningen, der tager udgangspunkt i læringsbehovet. Vi har naturligvis også kurser, hvor fokus er på eleven som aktør ift. produktion og formidling.

Udover vores egne dygtige medarbejdere, samarbejder Atea med førende eksperter inden for it og medieanvendelse i skoler og på uddannelsesinstitutioner, uanset skolens valgte platform. Du kan rekvirere både færdige uddannelsesforløb og skræddersyede koncepter via Atea.

 

Læs mere om de mange forskellige muligheder for kurser og kompetenceudvikling på ateaeducation.dk

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer