Laddar meny
kvinde i vand

It-drift og understøttelse

It-drift er nerven bag sundhedspersonalets it-værktøjer til brugervenlig og patientnær teknologi.

It-driften skal understøtte sundhedspersonalet i at arbejde mere effektivt, så de kan få mere tid til at koncentrere sig om deres primære opgave, nemlig at give patienten en så god og effektiv behandling og oplevelse i sundhedsvæsenet som muligt.

 

Der er bl.a. fokus på sikkerhed og stabil it-drift, patientens- og personalets tid og brugeroplevelse, digitalisering mod et papirløst hospital, tværregionalt samarbejde mellem sygehuse, kommuner og praktiserende læger samt nationalt it.

Atea kan med vores it-kompetencer og services understøtte sundhedsvæsenet på rejsen mod et mere forebyggende, brugervenligt, sikkert og effektivt sundhedsvæsen. Et digitalt sundhedsvæsen.

 

Ved hjælp af teknologi kan vi sammen skabe rammerne for at sundhedspersonale får hurtigt, sikkert og nem adgang til og deling af nødvendige data.

Via video kan sundhedspersonalet sikkert og krypteret afholde møder, dele og rette dokumenter, sparre og undervise hinanden både internt og eksternt, og man kan ligeledes inddrage patient og pårørende digitalt via video.

 

Vi kan sammen arbejde på, at patient og pårørende får følelsen af at have fået den bedste service og støtte med fokus på en god oplevelse og et godt forløb.

Atea vil med hjælp fra vores mange it-specialister og adgang til nyeste it-teknologi meget gerne bidrage til, at I kan nå jeres strategiske mål.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer