Laddar meny

Future Growth

Atea lancerede 1. februar i 2016 Future Growth, som udforsker it-trends og udvikler fremtidens digitale løsninger sammen med Ateas kunder. På den måde hjælper vi med til at gøre Danmark til digital verdensmester.

Future Growth er en inkubator, som ikke har til huse under Ateas tag, men på Papirøen i København, der er en smeltedigel af innovative virksomheder og startups. Future Growth bygger, tester og fremviser morgendagens digitale løsninger, som udvikles i tæt samarbejde med Ateas kunder, fx Flying Tiger og Nespresso. Teknologien udvikles inden for fire industrier – retail, education, healthcare og smart cities – og fælles for alle løsninger er, at de bliver bygget direkte til at gøre en reel forskel for de involverede virksomheder og deres kunder.

Future Growths faste stab af udviklere og trend-eksperter har inviteret iværksættere indenfor, som udvikler og kommercialiserer fremtidens teknologier. Studerende fra ITU og KEA vil også have deres faste gang hos Future Growth, hvor de i praktikforløb og til hackathons skal udfordre med nye kompetencer og en anden måde at anskue verden og vores digitale liv på. Future Growth vil løbende invitere til events på Papirøen, hvor innovatører, brugere og eksperter samles om at udvikle konkrete digitale projekter, der flytter grænser i vores hverdag og gør Danmark til digital verdensmester. Til det seneste event skabte kendte kunstnere værker med Virtual Reality, som fik et kig ind i, hvordan teknologien påvirker de fleste af aspekter i hverdagen. 

 

 

Er du klar til at stole på din robot? Kan Smart Cities redde planeten? Og kan du forestille dig din by som en stor, interaktiv brugerflade, der sanser dig? Klik her og læs artikler fra Future Growth

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer