Spring til indhold
Tilbage til Presse
Nyhed2018-08-27

Android Enterprise-chef før IT EXPO: ”Danske virksomheder er virkelig innovative”

Når regionschefen for Android Enterprise i Nordeuropa, Paul Clark, gæster årets IT EXPO sker det med et klart budskab til dansk erhvervsliv om, at Google fortsat investerer massivt i mobilstyresystemet. Derfor er verdens mest populære, mobile platform for virksomheder den mest sikre for det innovative, danske erhvervsliv, mener Paul Clark.
møde

”Huset er bygget.”

 

Så enkelt beskriver regionschefen for Android Enterprise i Nordeuropa, den omfattende rejse, som Android har været på, siden Google i 2005 overtog open source-mobilstyresystemet. It-giganten har i en årrække investeret massivt i udvikling og talrige releases, hvilket i dag har gjort Android Enterprise til verdens mest populære mobile platform for virksomheder.

 

Til daglig står Paul Clark i spidsen for Android Enterprise-partnerskaber og forretningsudvikling på det nordeuropæiske marked med det formål at få endnu flere virksomheder til at adoptere Android. Og ifølge Paul Clark udnytter flere og flere virksomheder sammen med device-producenter, Enterprise Mobility Management-leverandører samt tele- og distributørvirksomheder Android Enterprise til at lave use cases, som end ikke Google Android-ledelsen havde tænkt på.

Investeringer giver uendelige muligheder

”Virksomhederne er utroligt kreative. De forbinder fx Android-tablets til printere, så de altid kan følge med i forbruget real-time. Og i detailbranchen er mulighederne for at bruge Android Enterprise til mobile point-of-sale og scannings-løsninger nærmest uendelige.”

 

Han pointerer, at Google fortsat investerer store ressourcer i at gøre Android Enterprise til verdens sikreste og mest avancerede mobile platform. Derudover får Android Enterprise løbende tilført flere muligheder og innovative elementer med henblik på at gøre arbejdsstyrken endnu mere mobil og fleksibel.

Nyheder fra Android

Fx lancerede Android Enterprise tidligere i år ’Zero-touch Enrollment’, der tillader it-afdelingerne at distribuere devices i bulk uden at skulle konfigurere hver enhed manuelt. Det betyder, at medarbejderne kan bruge de prækonfigurerede enheder med det samme.

 

Derudover kan danske virksomheder se frem til, at det med Googles nye partnerprogram, Android Enterprise Recommended, nu bliver lettere for virksomheder at tilvælge, implementere og drifte Android mobilstyresystemet.

Android vil hjælpe danske virksomheder

Paul Clark lægger ikke skjul på, at han som keynote på IT EXPO glæder sig til at fortælle det danske publikum om Android Enterprise.

 

”Men jeg glæder mig mindst ligeså meget til at møde de danske it-ansvarlige i de danske virksomheder, som jeg kun har godt at sige om. De er virkelig innovative, og jeg ser frem til at blive klogere på, hvor Android Enterprise kan hjælpe netop de danske virksomheder.”

 

Paul Clark er keynote på IT EXPO I Ballerup den 19. september.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer