Spring til indhold
Atea og VMware er din innovative og sikre partner på din digitale rejse - fra datacenter til cloud og mobile enheder.

Med kombinationen af VMwares verdensførende, innovative løsninger og Ateas lokale nærvær og stærke kompetencer, hjælper vi dig ikke bare med at drive din egen digitale rejse, men også med at levere merværdi til din virksomhed, dine kunder og samfundet. Sammen vil vi ikke bare modernisere din it-infrastruktur – vi vil også møde de krav og den innovationskraft, som findes på det danske marked.

 

VMware og Atea muliggør en bedre, dynamisk, sikker og mere effektiv it.

Carbon Black sikkerhedsteknologi ligger klar i dit datacenter. Få det aktiveret i dag! 

 

 

 

carbon black teknologi

Din partner mod en komplet Cloud Foundation

 

Atea har et nært samarbejde med VMware og er markedsledende inden for salg og levering af software og tjenester. Atea er VMware Premier Partner med kompetencer inden for samtlige dele af VMwares Cloud Foundation.

 

Cloud Foundation indeholder et integreret Software Defined Datacenter stack, som består af: vSphere, vSAN, NSX og vRealize.

 

Atea er din foretrukne VMware Premier Partner fordi:

  • Vi har flere end 400 it-konsulenter i Danmark 
  • Vi har flere end 2.500 teknologicertificeringer i Danmark
  • Vi arbejder tæt sammen med andre store partnere, der alle bidrager til den optimale VMware-løsning for dig – fx Dell EMC, IBM og HPE
  • Vi har leveret nogle af markedets mest omfattende VMware løsninger - eksempelvis vSAN-platform til Coop Danmark.

En kundesucceshistorie om transformation til VMware Cloud Foundation

 

Her er en 3 minutters pitch, der fortæller historien om en Atea-kundes rejse fra vSphere til VMware Cloud Foundation. Historien vil tage dig gennem kundens tilstand og pains fra kun at have vSphere til hvordan de var i stand til at transformere deres forretning på trods af konkurrence. Dette vil også vise, hvordan kunden blev i stand til at transformere hvordan de handler med deres kunder, når en verdensomspændende pandemi rammer.

 

Mikrosegmentering med VMware NSX

Atea VMware assessment services

 

Ateas tre VMware assessments services bygger på VMwares officielle analyseværktøjer tilføjet Ateas egen ekspertise for at give en komplet vurdering af virksomhedens virtuelle datacenter (1), virtuelle storage (2) og virtuelle netværk (3) og cloudinfrastruktur. Alle analyser, uanset teknologisk fokus, gennemføres af certificerede konsulenter med fokus på forretningsoptimerenende initiativer med det formål at give beslutningstagere uvurderlig indsigt i effektivitets-forbedringer, kapacitetsbesparelser, performanceoptimering, forbedret sikkerhed og effektivisering af total cost of ownership, der skal lægge til grund for virksomhedens fremtidige it-prioriteringer.

Vidste du, at...

 

grøn menneske ikon

 

Atea har de fleste certificeringer på VMware vSan i Danmark.

 

pc grøn ikon

 

Atea har leveret Nordeuropas største VMware vSan løsning til COOP.

 

Med Atea vCloud får du adgang til de ressourcer, du har brug for

- Uden initialomkostninger og med afregning efter forbrug.

 

Strømlin dit datacenter med vSAN​