Laddar meny

Atea Print

Skræddersy dine print-behov så de passer præcis til din virksomhed. Med en lejeaftale hos Atea får du et administrationsfrit printer-koncept, som lægger stor vægt på fleksibilitet, økonomisk gennemsigtighed samt teknologisk udvikling.

Skal vi ringe dig op?

Kontorlandskabets faste indslag – printerne – er essentielle for både den eksterne- og interne kommunikation. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt at vælge ny printer med fire pakkeløsninger, som dækker alle dine print-behov.

Slut med komplicerede afskrivningsprofiler, uigennemskuelige leasingaftaler og obskure serviceaftaler – Atea Print samler det hele for dig i én fast lav mdl. pris inkl. All Risk forsikring i hele perioden.

Er du også faret vild i
print-junglen?

Det gigantiske printer-udvalg på markedet kan få de fleste virksomheder til at købe det, ’man plejer at købe’. Med den indkøbspolitik risikerer din virksomhed desværre at bruge unødvendige ressourcer på printere, der kapacitetsmæssigt ikke er gearet til de arbejdsopgaver, de skal løse.

Derfor bringer Atea Print din forretning tilbage i fokus. Her skal du blot vælge de modeller, der matcher dine behov samt længden på aftalen. Konceptet er gennemskueligt og giver et hurtigt økonomisk overblik over aftalen, hvor dag til dag service ved evt. nedbrud samt levering og fri tilbagelevering er inkluderet. Derudover tilbyder vi en fast pris pr. farve og s/h print inklusiv levering af tonere. Toneren bestiller du efter behov på Ateas Click Print portal – hurtigt, overskueligt og enkelt.

 

 • Overblik over de samlede omkostninger i hele den aftalte periode
 • En skalerbar og yderst fleksibel lejeaftale
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Mulighed for frikøb eller tilbagelevering ved kontraktudløb
 • Lave driftsomkostninger
 • Stor landsdækkende serviceorganisation
 • Reduceret leje ved ønske om forlængelse af perioden
 • Kvalitetsprodukter fra HP, som opfylder alle ønsker og behov
 • Produkter med mindre strømforbrug og CO2 udledning
 • Forenkling af administration og budgettering

 

Fremtidssikret print

Med en lejeaftale hos Atea får du et koncept, som lægger stor vægt på fleksibilitet, økonomisk gennemsigtighed samt teknologisk udvikling.

Atea tilpasser printløsningen, så den imødekommer dine behov og ønsker. Derudover tilbyder vi også en kort aftaleperiode uden binding. Alt i alt en overskuelig og nem aftale.

Alt leveres, tilsluttes og funktionstestes af DSV.

Det tager tid at holde styr på, hvornår de enkelte maskiner behøver ny toner. Derfor ønsker mange af vore kunder ikke at forestå tonerbestillingen selv.  Atea tilbyder en løsning, der automatisk bestiller tonere, når der er behov for det. Det er også muligt at få et samlet overblik over tonerforbruget i jeres printflåde – månedsvist, kvartalsvist eller årligt - som giver et databaseret grundlag til styring af jeres forbrug.

 

FollowMe er en intelligent og fleksibel printløsning, der altid leverer det, du skal bruge - uanset hvor du befinder dig i virksomheden.

Alle printere viser dig en komplet og opdateret status over dine print-jobs, hvorefter du frit kan vælge at printe præcis de dokumenter, du ønsker. Dermed sparer virksomheden og medarbejderne væsentlige ressourcer på både tids- og printforbrug.

 • Høj sikkerhed og fleksibilitet

 

 • Brugerne kan afhente sine print på en vilkårlig enhed som er installeret på nettet i virksomheden - også på tværs af geografiske afdelinger

 

 • Uafhentede printjobs undgås - kun jobs, som er nødvendige, printes
 • Brugeren kan vælge hvilke job, der skal printes

 

 • Fortroligt print ligger aldrig uafhentet i udfaldsbakken

 

 • Mulighed for opsætning af regler for alt udprint, fx at der som standard printes i s/h samt på dobbeltside

 

 • Nem administration, muligt at få et totalt overblik samt indhente statistikker, monitorere forbrug og indhente forbrugsstatus

 

 • Opnåelse af stor besparelse, dels på toner, papir og strøm, da en FollowMe løsning ofte reducerer virksomhedens forbrug væsentligt.

Vores digitale storvolumenprintermodeller og produktionsprintere kombinerer markedets bedste kvalitet med høj hastighed og produktivitet.

Derfor kan vi tilbyde din forretning fleksible, og grafiske konceptløsninger, der løfter professionelle opgaver for alle relevante afdelinger - fra marketing til afdelingen for central produktions- og transaktionsprint.

Atea Print har desuden den bredeste portefølje af digitale løsarksprintere og produktionsprintere på markedet. Vores dedikerede specialister har stor erfaring inden for dette område, og vi står klar med råd og vejledning, så du får en optimal og balanceret løsning.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer