Laddar meny

Software as a Service-pakker

Få adgang til en lang række løsningsorienterede software applikationer. De fokuserede løsninger kommer fra veletablerede, håndplukkede softwarepartnere, der er specialister i at hjælpe virksomheder med deres specifikke, forretningskritiske udfordringer.

Læs mere om Software og licenser generelt

 

Hos Atea sørger vi nu for, at små- og mellemstore virksomheder - fra 1 til 500 ansatte - får adgang til en lang række løsningsorienterede applikationer. De fokuserede løsninger kommer fra veletablerede, håndplukkede softwarepartnere, der er specialister i at hjælpe virksomheder med deres specifikke, forretningskritiske udfordringer.

 

 

Produktivitet

Til dig der vil samle dine digitale kontorredskaber ét sted.

 

 

Tidsregistrering

Til dig der gerne vil optimere din kundeservice.

 

Lagerstyring

Til dig der vil have et effektivt, mobilstyret lager.

 

Atea er dit bindeled til en perlerække af SaaS-ydelser (Software as a Service), som vi ved, kan styrke din forretning.

Vores skræddersyede softwarepakker reducerer kompleksiteten for dig, og gør det lettere og billigere at fokusere på det væsentlige – at drive din forretning. Software-pakkerne indeholder de basisløsninger, der skal til for at drive din forretning – alt sammen samlet på én platform hos én udbyder.

Dermed slipper du for at skulle holde styr på mange forskellige underleverandører, fornyelser, betalingsfrister og kontaktpersoner.

 

Ud over besparelsen ved en strammere licensstyring, kan du også se frem til besparelser på vores softwarepakker, fordi vi - qua vores størrelse - er i stand til at forhandle bedre priser end en enkelt, mindre virksomhed.

"Vi bygger løsningskoncepter, der passer til lige præcis din forretning, så du slipper for at sidde med et kludetæppe af forskellige leverandører. Det reducerer kompleksiteten for dig, og gør det lettere at fokusere på det væsentlige – at drive din forretning."

 

- Michael Wennerstrøm, Salgschef i Digital Business Solutions hos Atea

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer