Spring til indhold
Tilbage til Atea.dk

Webinarer 2020

Gik du glip af et af vores webinarer i foråret?

 

Her kan du gense eller gå på opdagelse blandt vores afholdte webinarer, der blev optaget i 2020.

God fornøjelse!

Det Fleksible Læringsrum - læringsglemsel og kreativitet

De seneste måneder har uddannelsesinstitutioner i hele verden arbejdet intenst for at stilladsere elevernes læring under helt nye og udfordrende vilkår.

Det har affødt eksperimenter og nye ideer i et hidtil uset tempo og åbnet for en række spørgsmål til både pædagogik og brugen af teknologi i undervisningen.

Dette webinar henvender sig til dig der arbejder med skoleledelser, vejledere og lærere.

 

Blended learning – læring foregår alle vegne

Vær med når Apple og Atea over to webinarer stiller skarpt på “Det Fleksible Læringsrum” og de første erfaringer fra en ny tid. De seneste måneder har uddannelsesinstitutioner i hele verden arbejdet intenst for at stilladsere elevernes læring under helt nye og udfordrende vilkår.
Det har affødt eksperimenter og nye ideer i et hidtil uset tempo og åbnet for en række spørgsmål til både pædagogik og brugen af teknologi i undervisningen.

Den sikre hjemmearbejdsplads med Microsoft Security

I en tid hvor mange arbejder hjemme, er sikkerhed på hjemmearbejdspladsen blevet et vigtigt emne. Hackere udnytter den nuværende situationen til at angribe virksomhedernes ofte usikre hjemmearbejdspladser, hvilket naturligvis udsætter virksomhederne for en stor risiko i en i forvejen svær tid.

Hvordan sikrer du at dine med arbejdere kan arbejde hjemme fra, uden at komme til at udgøre en sikkerheds risiko for de interne systemer?

Vi kigger på hvordan du kan bruge funktionalitet i Microsoft 365 suiten, til at sikre dine medarbejdere og de forretnings kritiske applikationer imod

opportunistiske hackere der bruger denne situation til deres fordel.

Få indsigt i teknologi der kan øge sikkerheden på hjemmearbejdspladserne i denne ekstraordinære situation.

Microsoft Virtual Desktop - Arbejd sikkert, tilgængeligt og mobilt i skyen

I samarbejde med Microsoft afholdte Atea et webinar om Windows Virtual Desktop. Det virtuelle skrivebord giver dig mulighed for at køre et komplet og virtuelt Windows 10 i skyen. Den virtuelle platform er fuldt ud supporteret med den service og de samme gode brugeroplevelser, du i forvejen kender fra Microsoft Office 365. Med Windows Virtual Desktop har du bl.a. fuld support på Microsoft 365 samt på applikationer såsom Onedrive og Teams – uanset arbejdslokation og enhed. Du kan desuden virtualisere enkelte applikationer efter eget ønske.

Windows Virtual Desktop sikrer, at dine medarbejdere kan arbejde hjemmefra, uden at de kommer til at udgøre en sikkerhedsrisiko. Dermed kan du bruge dine og virksomhedens it-ressourcer på at styrke kerneforretningen i stedet for at skulle håndtere og ajourføre dine egne omkostningstunge og komplicerede platforme.

Microsoft Teams kan mere end du tror

 

Vi står midt i verdens største virtuelle eksperiment, hvor vi alle skal lære at bruge, dele viden og ikke mindst arbejde sammen i virtuelle rum i forbindelse med udbruddet af Corona virus i hele verden. Det er derfor uhyre vigtigt at vi bruger værktøjer og platforme, der med en tæt integration med de øvrige applikationer vi ellers bruger, kan hjælpe os med dette på en sikker, hurtig og ikke mindst brugervenlig måde.

Værktøjerne må ikke hindre os i at arbejde tæt sammen med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, da det er det, der skal sikre os succes fremover.

Deltag på dette Microsoft Teams webinar, så du selv kan opleve hvor nemme og effektive disse værktøjer er.

Microsoft Power Platform

 

Med Microsoft Power Platform får i en række powerfulde, innovative og intelligente byggeklodser, der kan være med til at gøre jeres dataplatforme og applikationer mere powerfulde, håndterbare og økonomsik fordelagtige. Med løsningen kan I eksempelvis analysere data, opbygge løsninger, automatisere processer og oprette virtuelle agenter. Dens brugervenlighed skaber en innovationskultur, der hjælper jer med at realisere uudnyttet forretningsværdi, du ikke før havde adgang til!

Tilbage til Atea.dk