Spring til indhold
Tilbage til Webinarer

Webinarer 2022

Gik du glip af et af vores webinarer? Her kan du gense eller gå på opdagelse blandt vores afholdte webinarer, der blev optaget i 2022. God fornøjelse!

På dette webinar demonstrerer vi, hvordan du med Ansible gør det nemmere at få styr på denne slags opgaver, samtidigt med at du får dokumenteret processerne bag. Når en playbook først er skrevet, kan den gentages så mange gange det kræves, uden at det kræver specialiseret viden. Fordi Ansible spænder så bredt, er det muligt at automatisere opgaver på tværs af systemer og platforme. Linux, Windows, Cisco, VMware og Azure er blot en håndfuld af de steder, hvor Ansible kan benyttes.​ I sin simpleste form er Ansible et værktøj, der kan benyttes til at køre kommandoer på computere. Det, der gør Ansible specielt, er, at det er nemt at komme i gang med, og at det ikke kræver software på dine computere.

Optimér dine interne processer med Microsoft 365 og WorkPoint

 

 

The Next Normal - pc-arbejdspladsen som en service!

Gentagne Corona nedlukninger har øget behovet for at åbne interne systemer for adgang fra hjemmekontorer.

Den virtuelle arbejdsplads løser mange opgaver men der er også mange ting man skal være opmærksom på for at udnytte potentialet fuldt ud og frem for alt bevare høj IT sikkerhed.

Få fuld værdi af din sikkerhedsinvestering

Sikkerhed handler ikke primært om at købe nye sikkerheds produkter, men i langt højere grad om at få det fulde udbytte af de investeringer, der allerede er foretaget og samtidig tænke mere strategisk i indkøb af eventuelle nye løsninger. Webinaret stiller skarpt på, hvordan de enkelte sikkerhedsløsninger kan optimeres og integreres med hinanden på tværs af Cloud, Hybrid Cloud og Netværk.

Resultatet er en stærkere samlet sikkerhedspositur med integrerede og automatiserede sikkerhedsløsninger.

Atea vil sammen med Palo Alto Networks, Microsoft og HPe Aruba Clearpass vise hvordan og samtidig give praktiske eksempler på, hvordan i kan få bedre sikkerhed ved at udnytte de muligheder, der allerede eksisterer i løsningerne.

Hvorfor du bør overveje Azure VMware Solution​

Give everyone the power to build the apps they need with advanced functionality previously only available to professional developers - and still keep full control through clear governance and security. 

On this webinar you will get an introduction to how to get started with low code and increase you innovative edge by use of Power Apps.

 

Tilbage til Webinarer