Spring til indhold

Vi har mere end nogensinde før fokus på vores måder at arbejde på - processer, arbejdstid, Work-life-balance og bæredygtighed. Det er et organisatorisk projekt, som er båret af it-løsninger og drevet af medarbejdere med spirende ideer og behov for forandring og ønsker for fremtiden.

Hvad er ”New Normal” og hvad er det for nogen forandringer, der er tale om? Og ikke mindst, hvad kræver det, at imødekomme dem? Hvordan frigives det fulde potentiale af den digitale arbejdsplads, hvor forretning, medarbejdere og teknologi bringes sammen for at sikre en mere effektiv, produktiv og motiverende arbejdsdag?

Vær med online, når vi bl.a. får besøg af Udenrigsministeriet, SimCorp og Universal Futurist, Anne Skare Nielsen, som giver bud på, hvordan der skal tænkes arbejdsplads og arbejdsliv i fremtiden.

Arrangementstid
18. mar. 2021, 09:00 - 11:00
Sted
Online
Tilmeld dig

 

Hvad får du ud af dagen?


Formiddagens program henvender sig til dig, der ikke er i tvivl om, at vi står over for nogen forandringer, som kommer til at ændre måden vi tænker arbejdsplads og arbejdsliv på generelt – og derfor gerne vil være klogere på, hvad det er for en transformation, der venter, og hvordan den kan gribes an.

Passer tidspunktet dig ikke, så tilmeld dig alligevel - så kan du se eventen online efterfølgende.

Agenda

Kl.09:00 Velkomst 

Mikkel Daa Hansen, Vice President, Digital Workplace, Atea

Kl.09:05 Ny verden – nye regler

Anne Skare Nielsen, Universal Futurist

Kl.09:35 Når verden lukker sig og kontakten skal opretholdes

Nawrooz Khwaja, Chefkonsulent/IT, Udenrigsministeriet & Lars Askov, Solution Architect Collaboration, Business Development, Atea

Kl.09:55 Opsamling 

Annette Otto, SVP - People, Brand & Sustainability & Mikkel Daa Hansen, Director, Digital workplace, Atea

Kl.10:00 Når 1.800 medarbejdere skal omstilles til en ny virkelighed

Fie Halberg, Director, Group IT, SimCorp & Øzcan Deveci, Manager, Customer Succes og Adoption, Atea

Kl.10:20 Opsamling 

Annette Otto, SVP - People, Brand & Sustainability & Mikkel Daa Hansen, Director, Digital workplace, Atea

Kl. 10:25 Choose your own device 

Annette Otto, SVP - People, Brand & Sustainability, Mie Holm Vadum, Flexible Benefit Solutions & Kasper Raahede Rørdam, Business Manager, Atea

Kl.10:40 Device bæredygtighed

Kasper Raahede Rørdam, Business Manager, Atea & Henrik Jakobsen, Atea Finance

Kl.11:00 Tak for i dag!

 

 

 

Indlæg

Ny verden – nye regler

Fremtiden eller ”New Normal” handler ikke bare om online møder og bedre hygiejne - vi kigger ind i et af de mest transformerende kapitler omkring hele måden vi indretter vores arbejdsplads og arbejdsliv på. Hvad er det for en transformation, der venter, og hvordan skal man som virksomhed undgå, at få fremtiden i nakken? Få udvidet din horizont, når fremtidsforsker Anne Skare Nielsen præsenterer dig for spillereglerne i den nye verden. Fremtiden er på spil.

 

Anne Skare Nielsen, Universal Futurist

 

 

Anne Skare Nielsen

 

 

Når verden lukker sig og kontakten skal opretholdes

Da verden lukkede ned i starten af 2020 eksploderede antallet af onlinemøder og events hos Udenrigsministeriet. 103 danske repræsentanter globalt og deres eksterne samarbejdspartnere, som dækker alt fra små lokale offentlige og statslige organisationer og NGO´er til internationale organisationer som UN, UNDP og UNICEF, samt en lang række private, der varetager opgaver inden for eksport, innovation, internationalisering og investeringsfremme – udfordringen var til at få øje på, og løsningen akut. Udenrigsministeriet deler erfaringer fra processen og fortæller om de muligheder den valgte platform har givet.

Nawrooz Khwaja, IT-driftschef, Udenrigsministeriet

 

Når 1.800 medarbejdere skal omstilles til en ny virkelighed

Med en målrettet strategi for virksomhedens digitale transformation har SimCorp formået at skabe en arbejdsplads i digital topform med optimale vilkår for samarbejde på tværs af mere end 20 forskellige kontorer og 146 partnere world wide. Lyt med, når SimCorp deler indsigter og learnings fra rejsen.

 

Fie Halberg, Director of Group IT, SimCorp

Choose Your Own Device

”Giv medarbejderne frihed til selv at vælge”: Fremtidens arbejdsplads. Få indblik i hvordan virksomheder skal supporter medarbejderne, når de har forskellige krav og behov til deres arbejdsudstyr. Derudover få svar på hvordan man som virksomhed kan understøtte den nye virkelighed, hvor flere og flere arbejder mere hjemmefra.

 

Annette Otto, SVP – People, Brand & Sustainability, Atea

Mie Holm Vadum, Sales Executive, Flexible Benefit Solutions, Atea

Henrik Jakobsen, Nordic Director, Atea Finance

 

 

Device bæredygtighed

Få en større forståelse for det miljømæssige aftryk af vores devices, og en diskussion af hvilket ansvar vi har på tværs af værdikæden. Hvad kan vi som brugere gøre for at sikre at at udstyret bliver genbrugt samt hvad kan virksomheden gøre på et praktisk og strategisk plan.

 

 

Kasper Raahede Rørdam, Business Manager, Atea

Henrik Jakobsen, Nordic Director, Atea Finance

Den hybride arbejdsplads – er din virksomhed gearet til fremtidens medarbejdere…?