Laddar meny
video

Om Atea

Vi har det privilegium at leve i et af verdens bedste lande. Men i Atea vil vi mere end det. Som specialister i it-infrastruktur vil vi være med til at forme et endnu bedre Danmark. Sammen med vores kunder skal vi udvikle løsninger, som næste generation kan være stolte over.

 

It-udstyr, it-løsninger og it-rådgivning til private og offentlige erhverv

Vi vil fx bidrage til mere effektiv læring i skolerne. Vi vil hjælpe politiet, redningstjenesten og sundhedsvæsenet til at levere endnu bedre velfærd. Vi vil gøre dansk eksportindustri mere konkurrencedygtig og give entreprenører endnu bedre muligheder for at nå deres mål.

 

Blandt de største it-firmaer i Danmark

Sammen med vores kunder bygger vi Danmark med it. Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold. Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, er Atea med til at danne fundamentet for et mere innovativt Danmark.

Forretningsområder

Vi forstår hele din it-infrastruktur

Ateas forretningsområder dækker hele vejen rundt, fra grundlæggende kabling, datacenterdesign og netværk, til komplet, fleksibel og brugervenlig it-infrastruktur.

Vores e-handelssystemer sætter strøm til alle indkøbs-, leverings- og serviceprocesser, og vi tilbyder Nordens største produktudbud, højeste tilgængelighed og laveste priser.

 

 

Atea IT EXPO 2018

IT EXPO tilmeldingsbanner mobil
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer