Spring til indhold
Vi lever i en verden, hvor mennesker har adgang til al kommunikation, information og hinanden. Døren er åben til milliarder af nye tanker, nye måder, nye muligheder. Somløst, trådløst og grænseløst. Men med uendelige muligheder opstår nye udfordringer. For når alle idéer er frit flyvende, vælter læsset nemt i kompleksitet og uoverskuelighed. Og så falder den, der ikke kan gøre idéerne til virkelighed. I Atea sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får ting til at ske og blive til virkelighed.

Vi bygger Danmark med it

Det er vores mission. Atea er meget mere end leverandør af it-produkter. Vi leverer viden til at løse hverdagens udfordringer.

Vi giver svar på svære spørgsmål og råd til vækst. Vi deler de lette løsninger, der får arbejdsdagen til at glide. Og vi deler bord med de dygtigste beslutningstagere, når den strategiske it-kurs skal sættes.

Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, er Atea med til at danne fundamentet for et endnu mere innovativt Danmark. 

Vi forstår hele din it-infrastruktur

Vores forretningsområder dækker hele vejen rundt om kundens virkelighed. Fra grundlæggende kabling, datacenterdesign og netværk, til komplet, fleksibel og brugervenlig it-infrastruktur. Hvert produkt, hver løsning og hver relation skaber vi med det ene formål at bygge positivt henimod det samfund, vi gerne vil give videre til de næste generationer.

Vores e-handelssystemer sætter strøm til alle indkøbs-, leverings- og serviceprocesser, og vi tilbyder Nordens største produktudbud, højeste tilgængelighed og laveste priser.

 

Vi bygger Danmark med it

Vision

The Place To Be

 

Hos Atea ønsker vi at være The Place To Be for vores medarbejdere, kunder, partnere og aktionærer:

 

  • Det hele begynder med vores medarbejdere. Uden kompetente, engagerede og passionerede medarbejdere, så er der ikke noget Atea. Vi dedikerer os derfor til at være en eftertragtet arbejdsplads for vores nuværende og kommende kollegaer.

  • Vi vil være The Place To Be for vores kunder. Hos Atea tilbyder vi produkter, services og kompetent rådgivning, som understøtter din forretning og dine behov.

  • Vores brede kompetenceramme og indsigt i markedet skal gøre os til The Place To Be for vores partnere. Det er vigtigt for os, at vores partnere føler sig fagligt trygge i de vigtige opgaver vi løser i fællesskab.

  • Ved at levere fornuftige finansielle resultater, vil vi gøre os attraktive og blive The Place To Be for vores aktionærer.

Kerneværdier

Vi er åbne, ærlige og direkte

 

I Atea er vi: 

Passionerede: Vi arbejder hele tiden helhjertet for at gøre vores bedste

Vi er nysgerrige: På nye teknologier, retninger og perspektiver, og vi griber de muligheder, fremtiden bringer

Vi tager ansvar: Vi opfører os ordenligt overfor kloden, vores kollegaer og vores kunder

Vi agerer som et hold: Vi tror på, at vi sammen kan mere. Vi spiller hinanden gode, og vi stiller altid med det bedste hold