Laddar meny
Atea - Vi bygger Danmark med it

Bæredygtig it med hjerne og hjerte

Vores tilgang til teknologi og it forbedrer menneskers liv og effektiviserer vores samfund. Vi ser det som vores kerneopgave at bygge Danmark med it, og vi vil gøre det på et ansvarligt grundlag, hvor vi viser hensyn til sociale aspekter, vores miljø og fremtidige generationer.

 

Bæredygtighed og ansvarlighed i Atea

Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur har vi bestemt os for at vil vil gå forrest i branchen, når det gælder om bæredygtig it. I vores CSR-rapport præsenterer vi de initiativer og aktiviteter, som vi har gennemført i Atea i løbet af 2015. Vi har hele tiden en tæt dialog med vores samarbejdspartnere og interessenter for at tilsikre, at vi arbejder med de samme indsatser, som også er relevante for dem. Arbejdet tager udgangspunkt i FNs Global Compact, ILO's grundlæggende konventioner om rettigheder i arbejdslivet, Rio-deklarationen samt FN's konvention mod korruption. 

Prioriterede indsatser

Atea arbejder med bæredygtighed både direkte og indirekte. Vores prioriterede indsatser er sikkerhed og sundhed for vores medarbejdere, ansvarstagen i leverandørkæden, engagement i samfundet, miljøspørgsmål samt etik og virksomhedsstyring.  

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer