Tilbage til Vores ansvar

Medarbejderdrevne CSR-projekter

Nok er vi er it-specialister, der dagligt har hovederne fyldt af alt fra software og systemer til hardware og netværkskabler, men vi er også bare mennesker, der drives af at arbejde et sted, der skaber værdi og gør en forskel for andre. Derfor er det medarbejderne selv, der bestemmer, hvordan vi som virksomhed skal engagere os og tage et ansvar for det samfund, vi er en del af.

Det har været en god beslutning at overlade valget til medarbejderne, for den glæde, entusiasme, stolthed og sammenhold, disse projekter skaber internt i Atea, er det hele værd. Langt mere værd end blot at donere et beløb til velgørenhed på årlig basis.

 

Børn, unge og it

Den digitale og teknologiske udvikling er i dag et grundlæggende vilkår i vores samfund, og den stiller konstant nye krav til os som borgere og medarbejdere og ikke mindst til vores børn og unge. Vi vil gerne være med til at sikre, at vores børn og unge bliver digitalt kompetente og dermed rustet til det digitale samfund og arbejdsmarked i dag og i fremtiden. Derfor er børn, unge og it altid omdrejningspunktet i vores CSR-projekter

 

Nedenfor kan du læse om tidligere og igangværende projekter.

Ateas CSR-projekter

Tilbage til Vores ansvar
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer