Spring til indhold
Tilbage til Vores ansvar

CSR

Nok er vi er it-specialister, der dagligt har hovederne fyldt af alt fra software og systemer til hardware og netværkskabler, men vi er også bare mennesker, der drives af at arbejde et sted, der skaber værdi og gør en forskel for andre. Her kan du få et overblik over, hvordan vi som virksomhed engagerer os og tager ansvar for det samfund, vi er en del af. Arbejdet omkring CSR i Atea tager udgangspunkt i FNs Global Compact, ILO's grundlæggende konventioner om rettigheder i arbejdslivet, Rio-deklarationen samt FN's konvention mod korruption.

Børn, unge og it

 

Projekter, der omhandler børn, unge og it har ikke svært ved at få liv et sted som Atea. Det ligger på mange måder også lige for, at vi som Nordens største it-virksomhed involverer os og tager et socialt ansvar for at sikre, at fremtidens brugere af de løsninger, vi er med til at skabe i samfundet, bliver klædt på til at agere i den digitale verden.

Børn, unge og it er omdrejningspunktet for alle vores CSR-projekter og de drives langt hen ad vejen af vores medarbejdere.

Aktuelle CSR-projekter med børn og unge

 

Coding Class Copenhagen

 

coding class CPH

 

 

Skole-erhvervssamarbejde i Ballerup Kommune

Ballerup Kommune

 

 

Girls’ Day in Science

 

 

 

 

Corporate Social Responsibility - rapport

 

Vores seneste CSR-rapport for 2020 beskriver de forretnings- og udviklingsmæssige tiltag og initiativer, Atea gennemførte i 2020 inden for bæredygtighed og social ansvarlighed.

 

 

car

 

 

TP"B

TP2B frem mod 2030

 

TP2B står for The Place to Be og er vores vision. Den er samtidig én af vores fem konkrete nordiske bæredygtighedsmål frem mod 2030.

Når vi siger, at vi vil være The Place to Be, mener vi, at vi vil være den foretrukne leverandør, samarbejdspartner og arbejdsplads for hhv. vores kunder, partnere og medarbejdere. Det indebærer bl.a. at vi går forrest, når det handler om at sikre diversitet og ligestilling blandt vores ansatte.

 

 

Det gør vi også…

 

Partnermedlem i Connect Danmark

ConnectDenmark

 

Som partnermedlem i Connect Danmark står Atea til rådighed for sparring og rådgivning omkring forretningsudvikling og strategiske udfordring hos netværkets øvrige medlemmer.

 

 

 

Julegaver til PlanBørneFonden

 

Planbørnefonden

 

Hvert år vælger et antal af Ateas medarbejdere at donere værdien af deres medarbejderjulegave til BØRNEfonden, og det er der kommet nogle konkrete og nyttige hjælpeprojekter ud af.

 

 

 

Team Ballerup

 

Team Ballerup

Atea støtter stolt op om Ballerup kommunes elite satsning, Team Ballerup, som skaber de bedste rammer for ungdommen og elitesporten.

 

 

 

Partner for Sejlsportsligaen

sejlsportsligaensejlsportsligaen

 

Vi har været med til at starte Sejlsportsligaen og har som stolt sponsor lige siden været med til at give liv til sejlerne, sejlerdanmark og Sejlsportsligaen.

 

 

 

Bæredygtig it

 

Ecovadis2020

 

Bæredygtig it er for os at tage ansvar for vores digitale fremtid og sikre økonomisk tryghed under hensyntagen til sociale konsekvenser og vores planets begrænsede ressourcer.

 

 

 

Partner for Kvindelandsholdet

DBU

 

Vi er officiel sponsor for DBU’s A-landshold for kvinder. Kvindelandsholdets rejse mod toppen er meget lig vores egen, og vi støtter dem hele vejen til guldet ved EM i 2022.

 

 

 

Compliance

 

ISO

 

Vores Compliance-program er af højeste internationale standard og tildelt den højeste antibestikkelses-certificering, ISO 37001:2016, som den første virksomhed i Danmark.

 

 

 

Følg os her, og hold dig opdateret om Ateas CSR-arbejde

 

 

 

 

Tilbage til Vores ansvar