Spring til indhold
Tilbage til Karriere

Mød vores medarbejdere

Det er os alle hver især, der tilsammen kan gøre en forskel, og vi kommer aldrig i mål uden glade, dygtige og engagerede medarbejdere. Her kan du møde nogen af dem.

Tobias er Transition Manager i Managed Services. Her hjælper han vores kunder i transitionsprocessen, når it-driften skal overgå til Atea.

 

 

 

”Vi har det godt sammen, og vi tager os af hinanden. Er der problemer, så løser vi dem åbent, ærligt og direkte. Samtidig er vi en stor virksomhed, så hvis man gerne vil prøve noget andet, så er der mulighed for det.”

- Tobias Kunze, Transition Manager

 

 

 

 

”At jeg har mulighed for at udvikle mig som person, og at der er plads til at få lov til at starte et marked op i Atea, det er det, der skaber en ild inden i mig”

- Casper Ginderskov, Business Development Manager

 

 

Casper er Business Development Manager i vores Information Management - afdeling, hvor han hjælper vores kunder med løsninger inden for Blockchain-teknologi.

 

Carina er CX Success Manager i vores afdeling for Shared Services og hjælper vores kunder med at samle og styre deres forskellige it-projekter og samarbejder på tværs af Atea.

 

 

 

"Grunden til, at jeg valgte Atea i tidernes morgen, var, fordi jeg så en stor virksomhed i udvikling med en masse potentiale og muligheder."

- Carina Rich Thomsen, CX Success Manager

 

 

 

 

"Der er simpelthen noget substans i det job, og jeg er bare pisse stolt af det arbejde, vi leverer."

- Christine Wengel, Project Manager

Se filmen om Christine, der arbejder som Project Manager i vores NGO-afdeling, der leverer it til udviklingslande og nødhjælpsorganisationer i hele verden.

 

 

Se filmen om Jeppe, der er driftstekniker med ansvaret for at levere TeleKit fx til borgere, der lider af KOL, så de kan foretage målinger i eget hjem i stedet for at tage på hospitalet.

 

 

 

"Det betyder meget for mig at komme ud til patienterne, fordi man føler, man hjælper dem med noget, de har haft brug for længe."

Jeppe Elbæk, driftstekniker

 

 

"Kollegaer og kunder er de vigtigste ting for mig, og så selvfølgelig det, at Atea har den bredde og dybde i det, vi sælger."

- Ajanta Christensen, Account Manager

Se filmen om Ajanta, der er Key Account Manager for store Enterprise-kunder med ansvar for alt fra kablingsopgaver til cloud-ydelser. 

Se filmen om Morten, der som kørende tekniker tager ud og monterer bl.a. netværksløsninger hos vores kunder.

 

 

 

"Jeg kan ikke forestille mig ikke at være kørende tekniker. Sammenholdet, kollegerne, fis og ballade, udviklingen og fleksibiliteten – det duer bare."

- Morten Poulsen, Montør

 

Mød Tom Stampe Raavig, Senior Security Architect i Atea

 

Tom er en af Ateas dygtige og højt specialiserede it-sikkerhedskonsulenter. For ham var der særligt én beslutning, der viste sig at få stor betydning for hans karriere.

 

Tom Stampe Atea medarbejder

Følg os på...

 

 

 

 

 

 

 

instagram

Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer